Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Κριό - Ένα φεγγάρι εκρηκτικό και γεμάτο πάθος για ζωή
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά! Τι θα φέρει όμως για το ζώδιο του καθενός;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Κριό

Ένα φεγγάρι εκρηκτικό και γεμάτο πάθος για ζωή

από την Λίλιαν Σίμου

Ο ψυχισμός μας αλλάζει ανάλογα με τις φάσεις και δημιουργούνται ανατροπές στις συγκινήσεις μας, καθώς θεωρείται ευμετάβλητος όπως το αντίστοιχο ουράνιο σώμα, η Σελήνη

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την αρχή του νέου κύκλου της Δημιουργίας, αφού ξεκαθαρίσαμε τις εκκρεμότητες που μας θολώνουν την κρίση, κυρίως στην ανάδρομη πορεία του Ερμή που πρόσφατα ορθοδρόμησε.

Μία αλλαγή φέρνει νέα πνοή στην ζωή μας, που ανατρέπει το «χθες».

Επειδή όμως δεν πρόκειται παρά για μία ανατροπή της ασάφειας, της φθοράς και της αδυναμίας για αποφάσεις, έχουμε το κάλεσμα μίας νέας εποχής. Απαιτείται να τολμήσουμε, να επαναστατήσουμε, να διευρύνουμε ορίζοντες, να ανατρέψουμε το κατεστημένο της ζωής μας πρωταρχικά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Η Νέα Σελήνη, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα αρχή όπου η σπίθα της δημιουργικής μας διάθεσης διευρύνεται και απλώνεται μέσα σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης

Επομένως σε μία ιδιαίτερη στιγμή, όπου ο συνδυασμός αναγγέλλει την αλλαγή μέσα από μία παρορμητική ροή, με πάθος, πόθους έκφρασης, πείσμα, αντιδραστική διάθεση και ανυπομονησία…

Μέσα από την ανάγκη να βγει στην επιφάνεια αυτό που κυοφορείτο εδώ και καιρό, φαίνεται πως είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ένα νέο βλαστάρι στην δημιουργική μας πορεία. Είναι σημαντικός ο «σπόρος» αυτή τη στιγμή και φυσικά είναι απαραίτητο να είμαστε σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχει περιθώριο για υπαναχώρηση, οφείλουμε να τολμήσουμε και να κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές και να πάρουμε θέση στα γεγονότα που μας πιέζουν.

Ό,τι έχει φθαρεί φεύγει οριστικά, το αφήνουμε πίσω. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, προγράμματα, στόχοι που δεν απέδωσαν ή δεν επενδύουν στο μέλλον μας, οριστικά απομακρύνονται και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό τρόπο.

Μπορεί να μας φοβίσει για λίγο η ταχύτητα των γεγονότων, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια της ροής. Κι αυτό, γιατί είναι σημαντικό να πάψει η στασιμότητα και με την νέα πορεία να αλλάξουμε σελίδα ή κεφάλαιο στη ζωή μας.

Ας μην διστάσουμε!

Τολμώντας έστω ένα πρώτο βήμα, κάνουμε το ταξίδι που ονειρευτήκαμε!

Η φετινή Νέα Σελήνη στον Κριό σχηματίζεται την Παρασκευή 5 Απριλίου, λίγο πριν το μεσημέρι.

Στα μέσα του ζωδίου, αγγίζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί ή έχουν πλανήτες στον δεύτερο δεκανό (δεκαήμερο), γεφυρώνοντας – κυρίως λόγω ζωδιακής μοίρας – δυναμικά τη σχέση μας με τους άλλους. Μοιάζει με το σπίρτο που πυροδοτεί την ενέργειά μας.

Σταδιακά, θα ενισχυθεί η σπίθα από τον Δία και θα διευρύνουμε το έργο μας, τις κατακτήσεις μας, τους στόχους μας. Είμαστε σε εποχή ανάπτυξης όπου όλοι οι «χυμοί» του ταλέντου μας, προοδεύουν.

Με έμφαση στο στοιχείο του νερού, καθώς έχουμε ωροσκόπο της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, Μεσουράνημα στους Ιχθείς και πλανήτες στα ζώδια του νερού, οι συγκινήσεις παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Καρκίνο είναι στον πρώτο οίκο του χάρτη της Σελήνης. Κατά συνέπεια, θα έχουμε κίνητρο να προωθήσουμε ό,τι μας συγκινεί και πρέπει να νιώσουμε να δονείται η ψυχή μας, προκειμένου να προχωρήσουμε προς μία νέα αρχή! Δεν μας ταιριάζουν ημίμετρα. Χρειάζεται χρώμα και έμπνευση η ζωή μας, αυτή την νέα εποχή!

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, είναι ο Άρης στους Διδύμους, και δηλώνει ευελιξία, ευστροφία, πολλές πληροφορίες, πολλαπλές επιλογές, προκειμένου να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να πράξουμε το καλύτερο δυνατόν για μας…

Η εξωστρέφεια γίνεται ολοένα και πιο δυνατή, αφού η φωτιά του νέου φεγγαριού και ο αέρας του κυβερνήτη του, απλώνουν το φως προς νέες προοπτικές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ζωδιακή μοίρα του Άρη, στην έξαρσης των Δεσμών της Σελήνης. Ίσως γιατί εμείς χαράσσουμε την μοίρα μας, με τις επιλογές και την τόλμη να ξεκινάμε από την αρχή, όταν κάτι έχει φθαρεί και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Ας φέρουμε την Άνοιξη ξανά στη ζωή μας, οι ουράνιοι δείκτες μας προκαλούν!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Για σας είναι η πιο σημαντική περίοδος αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας, ειδικά αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Αλλάζετε ως φύση, θέση και προσωπική έκφραση. Η ίδια η προσωπική εκδήλωση μετατρέπεται σε γενναιόδωρη, ανοιχτή αλλά και άκρως επαναστατική, ή καινοτόμα. Τα θέματα της καριέρας θα είναι περισσότερο από πριν στο προσκήνιο. Θα αποφασίσετε να φανείτε πιο απαιτητικοί, ορθώνοντας ανάστημα λόγω εμπειρίας ή γνώσης. Η πορεία θα σας δικαιώσει, αν όντως έχετε τις βάσεις για να διεκδικήσετε. Αν όχι, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και μην υπερβάλλετε. Θα διαπιστώσετε πως έχετε πλέον πολλές νέες ιδέες και θα είναι αδύνατον να ακολουθήσετε τα τετριμμένα ή να μείνετε στο χθες. Πολλοί θα σας βρουν εκκεντρικούς, αλλά ήδη είναι αρκετά μακριά από την νέα σας διαδρομή. Η επιθυμία σας για δύναμη και εξουσία θα είναι έντονη και θα προσπαθήσετε να πετύχετε, γι αυτό εργαστείτε σκληρά, έντιμα και με την δική σας αξία για να προοδεύσετε και αποφύγετε τις βίαιες ή υπόγειες ενέργειες. Πυροδοτείται η συγκίνηση και η εσωτερική σας φλόγα, για να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, ανατρέποντας τα πάντα γύρω σας, ισορροπίες, κεκτημένα, κατεστημένο και δομημένες αξίες. Προσπαθήστε να αντισταθείτε στις δυσκολίες, η φιλοδοξία σας δεν πρέπει να σας φέρει αντιμέτωπους με επιθετικές ενέργειες. Αν εργαστείτε με σοβαρότητα, σκληρά και προς την σωστή πλευρά θα είναι τα κέρδη μακροχρόνια. Όλα ανατρέπονται και προκύπτει ένας νέος άνθρωπος, αναγεννημένος, δυνατός, που παρασύρεται από ένα αέρα που δεν υπήρχε, ή δεν φαινόταν ως χθες. Θάρρος και δύναμη, τόλμη και ρίσκο, θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο και ίσως καθοριστικό αυτό το διάστημα για σας.

Καλή τύχη και σύνεση στις επιλογές σας!

Ταύρος

Η αναστάτωση αφορά κατά πρώτον τις βαθύτερες ανησυχίες σας. Είστε αρκετά γειωμένα άτομα και δεν έχετε συνηθίσει να ασχολείστε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Καθώς οι μέρες αυτές δημιουργούν έντονες συγκινήσεις, ταράζεστε εσωτερικά και κρυμμένες ανάγκες σας αναστατώνουν. Ανέφικτα όνειρα, οράματα μυστικά, θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν μάλιστα είστε αρκετά πίσω στις βαθιές σας επιθυμίες, μπορεί να βρεθείτε σε άβολη θέση. Σημασία έχει να κατανοήσετε πως πρέπει να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Να διευρύνετε τους ορίζοντες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα εκ βαθέων. Πρέπει όμως να δείτε τον κόσμο πέραν από τα στενά σας όρια. Αν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σας είναι δυσβάσταχτα προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε από τις πιέσεις και να μην ξεσπάτε όποτε σας ενοχλούν. Από τα γεγονότα θα αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Κρυφά όνειρα και ερωτικά αισθήματα που παραμένουν στο παρασκήνιο, έχουν να κάνουν με την περίοδο αυτή. Πυροδοτούν μία εσωτερική ένταση και σας κάνουν να μην μπορείτε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, αν και φαίνεστε ήρεμοι. Θέλετε ανυπερθέτως να περάσετε σε ένα στάδιο πολύ πιο προχωρημένο, να κάνετε μία ριζική και βαθιά ανατροπή, να τολμήσετε να εξερευνήσετε νέα επίπεδα γνώσης, να απαλλαγείτε από το χθες, το απτό, το αισθητό…

Αποφασίστε το, μην διστάζετε. Είναι εύκολο να πάτε παρακάτω.

Δίδυμοι

Για σας, σχέδια και στόχοι μπαίνουν στο στόχαστρο. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε στα ίδια που πρεσβεύατε ως τώρα. Η εποχή επιτάσσει νέες προοπτικές και σίγουρα ανανέωση στα όνειρά σας. Δεν είστε από τα άτομα που φοβούνται την εναλλαγή, άρα λιγότερα αρνητικά θα αισθανθείτε την ανοιξιάτικη πρόκληση. Απλά, μην βιαστείτε, μην δείτε επιπόλαια τις προκλήσεις. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι πολύ σοβαρό με ενθουσιασμό και ταχύτητα, γιατί μπορεί να μην μετρήσετε σωστά τις παραμέτρους. Η περίοδος αυτή σας ζητά επίσης να σκεφθείτε τα αποθεματικά σας, είτε ως εξασφάλιση, είτε ως επένδυση. Σε κάθε σας κίνηση θα πρέπει να είστε δίκαιοι και έντιμοι διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα προκαλέσετε προβλήματα στη ζωή σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δημιουργήσετε χρέη διότι δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα νέο σχέδιο, αλλά μπορεί να διαλύσετε κάθε στόχο και κάθε όραμα που έχει ως τώρα καλλιεργηθεί, επειδή δεν είναι εύκολο να διατηρήσετε ισορροπίες και να έχετε σωστό προγραμματισμό. Μια αισθηματική ιστορία που για σας είναι μια δυσάρεστη περιπέτεια -αλλά για πολλούς λόγους τη διατηρούσατε- θα τελειώσει οριστικά. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να έρθει μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει αρχικά, αλλά θα χρειαστεί να περάσει κάποιες δοκιμασίες αργότερα, για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ένα εισόδημα που προέρχεται από μια συνεργασία σας θα έχει προοπτικές ανάπτυξης.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, θα ήταν καλό να εστιάσετε, καθώς μπορείτε να κυριαρχείτε μέσω της γοητείας σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;