Super League: 14 ομάδες θα συμμετέχουν στη διοργάνωση!
Μειώνονται οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη Super League!

Ακόμα μία νέα ανακοίνωση έρχεται να ταράξει τα νερά στη φετινή διοργάνωση της Super League! Με το νέο πρωτάθλημα της Super League να έχει 14, και όχι 16, ομάδες!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ήταν κάθετος στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι στο γραφείο του με τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της Λίγκας πως αν επιμείνουν στην απόφασή τους η οικονομική συμφωνία που υπήρχε με την κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον ισχύ.

Η απόφαση των εκπροσώπων της Λίγκας και της ΕΠΟ έχει να κάνει με τη διατήρηση 16 ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2019/ 2020 και μείωσή των ομάδων σε 14 για την αγωνιστική περίοδο 2020/ 2021.

Έτσι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ θα καθιερωθεί και η Super League 2 με τη συμμετοχή πιθανότατα 12 ομάδων. Επίσης, η αλλαγή αυτή θα φέρει και αλλαγές στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League. Με πλέον δεδομένο τον υποβιβασμό τριών ομάδων!

Η συνεδρίαση, στις 9/4, της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ θα οριστικοποιήσει ότι οι αλλαγές στα πρωταθλήματα θα ισχύουν από την επόμενη σεζόν. Τότε θα έχουμε και τη δημιουργία της Super League 2 με 12 ομάδες, ενώ η Football League θα έχει 14 ομάδες.

Δες ακόμα: Super League: Αήττητος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;