Άλλο ένα νοσταλγικό reunion, αυτή τη φορά από τους Antique!
Με όλα αυτά τα reunion νομίζω ότι είμαι πάλι στα τέλη των 90s!

Μία φωτογραφία που ανέβασε η Έλενα Παπαρίζου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας έκανε να αναπολήσουμε τις εποχές των Antique και τα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας στο χώρο της μουσικής! Βλέπεις, έχουν περάσει και 20 χρόνια από όταν δημιουργήθηκαν οι Antique.

Η Έλενα Παπαρίζου, μία από τις δημοφιλέστερες σύγχρονες τραγουδίστριες της Ελλάδας, ποζάρει μαζί με τον καλό της φίλο Νίκο Παναγιωτίδη. Το άλλο μέλος των Antique. Και μας χαρίζει ένα συγκινητικό μήνυμα.

Οι δυο τους, με το όνομα Antique, έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία στην αρχή του 2000, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Σουηδία. Με μεγάλες διακρίσεις και με τη συμμετοχή τους στη Eurovision το 2001 με το τραγούδι “Die for you”, να σφραγίζει την επιτυχία τους.

Το τραγούδι έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, ενώ το συγκρότημα κατάφερε εκείνη τη χρονιά να κατακτήσουν την 3η θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Μετά από λίγα χρόνια από την επιτυχημένη τους πορεία, η Έλενα και ο Νίκος χώρισαν επαγγελματικά, παραμένουν, όμως, δύο καλοί φίλοι.

Η Έλενα Παπαρίζου για να τιμήσει τα 20 αυτά χρόνια φιλίας και συνεργασίας έκανε μία σχετική ανάρτηση στο instagram της, μαζί με μία selfie των δύο τους. Συνόδευσε, μάλιστα, την ανάρτησή της με ένα συγκινητικό μήνυμα!

Εμείς, πάντως, πάθαμε πλάκα από την τεράστια αλλαγή που έχει ο Νίκος Παναγιωτίδης!

Η ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας γράφει:

“1999-2019 | Antique For Ever  Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε.

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας.

Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε!

Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον…

Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.

Σας αγαπώ πολύ, Έλενα”

Δες και τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

♥ 1999-2019 | Antique For Ever ♥ Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… ☺ Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. ♥ Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! ☺ Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον… ? Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική. Σας αγαπώ πολύ, Έλενα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Δες επίσης: Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μία πρόταση στον Νίκο Μουτσινά που δεν περιμέναμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;