Γιατί ο Δημήτρης Αποστόλου κι ο Αλέξανδρος Ρήγας δε μιλάνε εδώ και 3 χρόνια;

Από neolaia.gr Team 9 Απριλίου 2019

Τι συνέβη πραγματικά;

Ο Δημήτρης Αποστόλου κι ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν από τα συγγραφικά δίδυμα που μας χάρισαν, ίσως τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Από τους Δύο Ξένους και τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη, μέχρι το Κόκκινο Δωμάτιο και το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, το χειμαρρώδες χιούμορ τους άφησε πίσω του ατάκες που επαναλαμβάνουμε χρόνια τώρα.

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι τόσο καλές τα τελευταία χρόνια… Μάλλον το αντίθετο!

Ο Δημήτρης Αποστόλου, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως έχουν τρία χρόνια να μιλήσουν με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Ο λόγος που έδωσε μου φάνηκε απόλυτα λογικός… «Με τον Αλέξανδρο ήταν μια φθορά τόσων χρόνων, νομίζω ότι ο ένας βαρέθηκε να βλέπει τον άλλον. Είναι σαν να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο και να πεις «το έχω ξανακάνει, πάμε και πιο πέρα να δούμε τι γίνεται». Έχουμε να μιλήσουμε 3 χρόνια.

Αυτά μπορεί να συμβούν σε μία σχέση, φιλία, συνεργασία κλπ. Ωστόσο όταν μίλησε για το «Κόκκινο Δωμάτιο» που επιστρέφει από το ΣΚΑΙ, τα πράγματα πήραν λίγο διαφορετική τροπή…

Το «Κόκκινο Δωμάτιο» θα γίνει, απλώς άλλαξαν τον τίτλο. Μου έγινε μια πρόταση για 2-3 επεισόδια, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ότι ένα κόνσεπτ που το είχαμε κάνει από κοινού, το δουλέψαμε 2 χρόνια, ξεπετιέμαι με 2-3 επεισόδια. Θα δούμε στη διαδρομή πώς θα το χειριστώ. Θα δούμε αν θα κινηθώ νομικά, αφήνω θεάνοιχτο το ενδεχόμενο. Μερικά πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Αυτό είναι ένα κόνσεπτ πολύ συγκεκριμένο που φτιάχτηκε από δύο ανθρώπους. Τελεία».

Δες κι αυτό: 5+1 Ελληνικές σειρές που ΠΡΕΠΕΙ να δεις σε επανάληψη!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486