Αυτό είναι το τραγούδι που έκανε 100 εκ. views στο YouTube σε 2 μέρες!
Ένα νέο βίντεο κλιπ έσπασε κάθε ρεκόρ τις δύο πρώτες μέρες προβολής του στο YouTube!

Ένα νέο είδος μουσικής έχει καταφέρει να κατακτήσει τα charts και τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τη K-Pop (Κορεάτικη pop)! Που τα τελευταία χρόνια κάνει τα βήματα της να κατακτήσει τη διεθνή μουσική σκηνή.

Και κάτι τέτοιο φαίνεται να έρχεται, γιατί τα συγκροτήματα που αντιπροσωπεύουν τη μουσική αυτή, καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Αυτή τη φορά ήταν οι Blackpink, που με το νέο τους τραγούδι “Kill This Love” πέρασαν τις 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, μόλις, δύο μέρες!

Η εταιρία που είναι υπεύθυνοι για το γκρουπ δήλωσε ότι το τελευταίο τραγούδι του συγκροτήματος “Kill This Love” ξεπέρασε τον  αριθμό θεάσεων που αναφέραμε παραπάνω, το μεσημέρι της Κυριακής. Μόλις δύο ημέρες και 14 ώρες μετά την πρεμιέρα του στο YouTube.

Tα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ είχε περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 4 ώρες και 13 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Psy, τραγουδιστής από τη Νότια Κορέα, με το Gentleman.

Ακόμη ένα ρεκόρ που κατέχει το νέο βίντεο κλιπ των Blackpink είναι ότι είχε 56,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube το πρώτο 24ωρο. Έτσι, κατάφερε να ξεπεράσει την Ariana Grande και το “Thank You, Next”, το οποίο είχε συγκεντρώσει 56,4 εκατομμύρια προβολές την πρώτη μέρα που δημοσιοποιήθηκε!

Το γκρουπ Blackpink απαρτίζουν τέσσερα κορίτσια. Όλα γύρω στα 20 και έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τον Αύγουστο του 2016. Τώρα, ετοιμάζονται για την πρώτης τους περιοδεία στην Αμερική και στην Ευρώπη. Σημαντική στάση, είναι η εμφάνισή τους στο μουσικό φεστιβάλ Coachella!

Δες το βίντεο κλιπ από τις Blackpink και μπορείς να τσεκάρεις και τα υπόλοιπα τραγούδια τους!

Δες ακόμα: «bad guy»: Το νέο single της Billie Eilish κυκλοφόρησε και βρίσκεται ήδη στην κορυφή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1