Η αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για το «Παρά Πέντε» που σίγουρα δεν περίμενες!

Από neolaia.gr Team 10 Απριλίου 2019

Να και κάτι που δε ξέραμε για τη σειρά "Στο Παρά Πέντε"!

Ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της «Μετά τα Μεσάνυχτα» και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σειρά Στο Παρά Πέντε, που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Ο δημοφιλής ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του είπε πολλά και έκανε μία αποκάλυψη για το πετυχημένο σίριαλ, 14 χρόνια μετά!

Συγκεκριμένα ο Αργύρης Αγγέλου είπε:

«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα.

Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή.

Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα.»

Και όχι αυτή δεν είναι η αποκάλυψη! Η αποκάλυψη ήρθε στη συνέχεια. Με τον ηθοποιό να λέει:

«Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα.

Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους.

Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα» είπε ο Αργύρης Αγγέλου.»

Δε ξέρω πώς θα ήταν η σειρά αν είχε γίνει, όπως το προγραμμάτιζαν αρχικά, αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης ως Σπύρος, και ο Αργύρης Αγγέλου ως Φώτης, έκλεψαν τις εντυπώσεις! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μυαλό μας, πλέον, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον άλλο στη θέση ενός εκ των δύο!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέα εκπομπή;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486