Το απίστευτο ρεκόρ που μόλις κατέρριψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle!
Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας σπάει κάθε ρεκόρ που μπορείς να φανταστείς!

Γενικά, έχεις καταλάβει την τρέλα που έχουν οι Βρετανοί με τη βασιλική οικογένεια και τα μέλη της. Είναι μία τρέλα που συμμερίζεται και όλος ο πλανήτης, καθώς τους ακολουθείς όπου και να πάνε και σου αρέσει να μαθαίνεις τα πικάντικα νέα από το παλάτι.

Έτσι γίνεται και με τις ζωές τους!

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο ορκισμένος εργένης, πρίγκιπας Χάρι θα αρραβωνιαστεί την Meghan Markle, καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης έχουν νέες φωτογραφίες τους ή κάτι να σου πουν για αυτούς. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει τέτοια τρέλα που το ακόμη αγέννητο μωρό τους έσπασε ένα ρεκόρ!

Ναι, καλά διάβασες! Άκου, λοιπόν, πώς έχουν τα πράγματα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan ανακοίνωσαν τον νέο τους λογαριασμό στο Instagram. Αυτός ο λογαριασμός ονομάστηκε @SussexRoyal και μέσα σε μόλις 6 λεπτά συγκέντρωσε πάνω από 8.000 followers. Και εγώ παιδεύομαι να σπάσω τους 100, μόνο!

Τα πράγματα, όμως, δεν τελειώσαν εκεί! Έφτασαν το 1 εκατομμύριο followers μέσα σε 6 ώρες και, έτσι, έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness. Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας του νέου λογαριασμού, είχαν πάνω από 4 εκατομμύρια!

Το παλάτι του Κέσινγκοτν έβγαλε μία ανακοίνωση που έγραφε:

“Καλώς ήρθατε στο Instagram, SussexRoyal. Ακολουθήστε το SussexRoyal για περισσότερα σχετικά με το έργο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.”

Η τρέλα με τον νέο ζευγάρι του παλατιού έχει και συνέχεια. Τα γραφεία στοιχημάτων μιλάνε για υπέρογκα ποσά που παίζονται καθημερινά για το φύλο του μωρού! Μάλιστα,τα στοιχήματα έχουν ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια λίρες. Καταρρίπτοντας, έτσι, κάθε ρεκόρ!

Και φαντάσου ότι έχουμε ακόμη λίγο καιρό μέχρι να γεννηθεί το μωρό του βασιλικού ζευγαριού!

Δες τον λογαριασμό τους στον instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Welcome to our official Instagram; we look forward to sharing the work that drives us, the causes we support, important announcements, and the opportunity to shine a light on key issues. We thank you for your support, and welcome you to @sussexroyal.”- Harry & Meghan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Δες ακόμα: Μία σειρά από αυτοκίνητα που… οδηγούνται μόνα τους έκαναν νέο ρεκόρ Guinness!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
53'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;