Master Chef 2019: Η διπλή ανατροπή στην ομαδική δοκιμασία που δεν περίμενες!
Οι ανατροπές στο Master Chef 2019 για την ομαδική δοκιμασία ήταν δύο, και ξάφνιασαν και εμάς, αλλά και τους παίκτες!

Οι διαγωνιζόμενοι του Master Chef 2019 πήγαν στο ξενοδοχείο Hilton για την ομαδική δοκιμασία. Εκεί, όμως, τους περιμένανε μερικές εκπλήξεις που δεν έχουν γίνει ξανά σε ομαδική δοκιμασία!

Η μέρα της ομαδικής δοκιμασίας, λοιπόν, είχε πολλές εκπλήξεις και για τους αρχηγούς των δύο ομάδων, αλλά και για τους υπόλοιπους παίκτες. Εκεί που τα πράγματα άρχισαν ομαλά, όπως σε κάθε ομαδική δοκιμασία, ήρθε μία είδηση από τους κριτές που δεν περίμενε κανείς.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Ο Μανώλης Σαρρής, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, επέλεξε ότι αρχηγό της μπλε ομάδας θα είναι ο Σταμάτης Κωβαίος. Στη συνέχεια ξεκίνησε η επιλογή των παικτών από τους δύο αρχηγούς για τις ομάδες τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες του Master Chef 2019, πως ο κάθε αρχηγός θα πρέπει να επιλέξει τους παίκτες για την αντίπαλη ομάδα! Να και κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στο παιχνίδι μέχρι τώρα!

Αλλά οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί. Μετά την επιλογή των παικτών για την αντίπαλη ομάδα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως οι δύο αρχηγοί θα πρέπει να αλλάξουν ομάδες.

Έτσι, ο Μανώλης πήγε στην μπλε και ο Σταμάτης στην κόκκινη. Δηλαδή, η δοκιμασία έγινε με τους παίκτες που είχαν επιλέξει για την αντίπαλη ομάδα!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;