Απίστευτο! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Oprah Winfrey ετοιμάζουν εκπομπή μαζί!
Ο πρίγκιπας Χάρι και σε ρόλο παρουσιαστή!

Μία είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε είναι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι και η σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης Oprah Winfrey. Ναι, οι δυο τους θα συνεργαστούν για να μας δείξουν μία διαφορετική πλευρά τους!

Ο πρίγκιπας Χάρι, λοιπόν, και η Oprah Winfrey εργάζονται από κοινού για τη δημιουργία μιας σειράς ντοκιμαντέρ με θέμα την ψυχική υγεία. Η σειρά, λέγεται ότι θα μεταδοθεί του χρόνου από την Apple TV, σύμφωνα το Press Association. Το οποίο βασίζεται σε ανακοίνωση των Ανακτόρων του Κένσινγκτον.

Η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι αναφέρει:

“Πιστεύω πράγματι ότι η καλή ψυχική υγεία, ψυχική ευεξία, είναι το κλειδί για ισχυρή ηγεσία, παραγωγικές κοινότητες και ανθρώπους με στόχους και όραμα. Η ελπίδα μας είναι αυτή η σειρά να είναι θετική, διαφωτιστική και χωρίς αποκλεισμούς.

Στόχος είναι η σειρά να μοιραστεί σπάνιες ιστορίες προσωπικοτήτων που αντιστάθηκαν στις πιο δύσκολες καταστάσεις, από το μεγαλύτερο σκοτάδι, και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους μας να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και όσους είναι γύρω μας”

Ο δούκας και η μεγάλη τηλεοπτική σταρ είναι θα είναι συν-δημιουργοί, αλλά και συμπαραγωγοί της σειράς, που θα διαρκέσει αρκετά επεισόδια, αλλά δε διευκρίνισαν τα Ανάκτορα, πότε θα μπορούμε να δούμε τη σειρά.

Το εγχείρημα στηρίζεται στο μέχρι τώρα έργο του πρίγκιπα Χάρι σε σχέση με τις ψυχικές νόσους.

Οπότε, εσείς οι φανατικοί της βασιλικής οικογένειας και του πρίγκιπα Χάρι, θα μπορείτε να τον θαυμάσετε, μαζί με την Oprah Winfrey, σε κάτι τελείως διαφορετικό και ξεχωριστό. Πιστεύουμε, ότι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και θα βοηθήσει την κοινή γνώμη να ευαισθητοποιηθεί, ακόμη, περισσότερο με τέτοια θέματα!

Δες ακόμα: Το απίστευτο ρεκόρ που μόλις κατέρριψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;