5 ηθοποιοί που υποδύθηκαν μοναδικά διάφορες βασίλισσες στο σινεμά!

Από neolaia.gr Team 12 Απριλίου 2019

Οι ερμηνείες των ηθοποιών αυτών ως βασίλισσες είναι μοναδικές!

Η βασιλική οικογένεια και γενικά, ότι έχει να κάνει με βασιλείς, αυλές και όλη αυτή την ιστορία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του σινεμά αρκετές φορές. Δράματα εποχής που μας ταξιδεύουν και μας κάνουν να βλέπουμε μέσα από τη κλειδαρότρυπα, αυτά που συμβαίνουν μέσα στα παλάτια.

Αλλά, κάθε δράμα εποχής, χρειάζεται και την αντίστοιχη βασίλισσα! Και οι ηθοποιοί που έχω βάλει στη λίστα αυτή έχουν δώσει καταπληκτικές ερμηνείες παίζοντας διάφορες βασίλισσες.

Σε διαφορετικές περιόδους και σε διαφορετικές ιστορίες. Οπότε, αν θέλεις ένα ωραίο δράμα εποχής με υπέροχες κεντρικές ερμηνείες μπορείς να επιλέξεις μία από τις ακόλουθες ταινίες!

1. Cate Blanchett- Βασίλισσα Ελισάβετ η πρώτη

Μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, έκανε όλων τον κόσμο να μιλάει για αυτή από την ερμηνεία της στην ταινία Elizabeth, του 1998. Άξια κέρδισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ και ξεκίνησε την πορεία της για να κατακτήσει τις καρδιές όλων των σινεφίλ με το ταλέντο της. Η ταινία έχει και μία συνέχεια, που, παρόλο που δεν είναι τόσο καλή η Blanchett, παραμένει εκπληκτική.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486