8 απλοί τρόποι για να ξεπεράσεις τον πρώην σου!
Έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τον πρώην σου πιο εύκολα!

Μετά από μία μεγάλη σχέση είναι κάπως δύσκολο να ξεπεράσεις τον πρώην. Μπορεί να τον έχεις ερωτευθεί και να μην μπορείς να τον ξεπεράσεις, ή μπορεί, απλά, η σχέση σας να τελείωσε κάπως άδοξα, χωρίς να έχει κάνει τον κύκλο της.

Αλλά, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Για αυτό σου έχω κάποια tips για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον πρώην σου.

1. Κόψε κάθε επαφή

Τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό! Δεν πρέπει να έχεις καμία επικοινωνία μαζί του, ούτε να κοιτάς τις σελίδες του στα social media. Έτσι, θα τον ξεπεράσεις πιο γρήγορα!

2. Ξεκίνα ένα καινούριο χόμπι

Βρες κάτι καινούριο που θα σου πάρει το μυαλό σου και τις σκέψεις σου από τον πρώην σου. Με το να βρεις ένα καινούριο χόμπι και θα ξεχαστείς και θα κάνεις και καινούριες γνωριμίες.

3. Καλόμαθε τον εαυτό σου

Κάνε πράγματα για να χαλαρώσεις και να νιώσεις καλά. Μασάζ, γυμναστική, ζεστά μπάνια. Βγάλε τη σκέψη σου από τη σχέση σου που τώρα έχει τελειώσει και απλά επικεντρώσου σε εσένα.

4. Να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου

Άσε τα συναισθήματά σου να σε καταβάλουν. Με το να τα κρύβεις κάνεις κακό σε εσένα και θα σου είναι πιο δύσκολο να ξεπεράσεις τον πρώην σου.

5. Κάνε παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Όσο ήσουν σε σχέση, λογικά, δεν είχες τόσο χρόνο για να περάσεις με την παρέα σου και την οικογένειά σου. Οπότε, τώρα ήρθε η ώρα για να χτίσεις πάλι τις σχέσεις αυτές!

6. Άκου λυπητερή μουσική

Θα σε κάνει να βγάλεις από μέσα σου ότι νιώθεις και θα είναι σαν ένα είδος κάθαρσης! Θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Η μουσική, γενικά, γιατρεύει.

7. Αποδέξου το παρελθόν

Αποδέξου ότι, ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να συνεχίσεις παρακάτω!

8. Το να είσαι ακόμα ερωτευμένος είναι εντάξει!

Είναι απόλυτα λογικό να μην έχεις ξεπεράσει τα συναισθήματά σου για τον πρώην σου και να τον θέλεις ακόμη στη ζωή σου. Θα πονέσεις, αλλά είναι και αυτό ένα στάδιο του χωρισμού.

Δες ακόμα: Σημάδια που μαρτυρούν ότι (μάλλον) δε θα τα ξανά βρείτε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;