Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο
Μόλις αποκαλύφθηκε ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά The Crown του Netflix!

Η σειρά “The Crown” του Netflix αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της πλατφόρμας και εμπορικά και καλλιτεχνικά, καθώς έχει πολλές υποψηφιότητες για Emmy και κάποιες νίκες στο τσεπάκι της. Αυτό, που περίμεναν όλοι, όμως, είναι η εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Για όσους δε γνωρίζουν η σειρά αποτελεί εξιστόρηση των γεγονότων της ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ από την αρχή της βασιλείας της μέχρι και σήμερα. Θα αποτελείται από έξι κύκλους και ανά δύο κύκλους, θα αλλάζει το κεντρικό καστ, καθώς θα μεγαλώνει σε ηλικία και η ίδια η Ελισάβετ.

Στον τρίτο κύκλο, λοιπόν, την βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδυθεί η οσκαρική, πλέον, Olivia Colman. Την περίοδο αυτή κάνει την εμφάνισή της και η πριγκίπισσα Νταϊάνα που θα αναστατώσει το παλάτι και τα πρωτόκολλα!

Επίσης, η Νταϊάνα αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες φιγούρες την Αγγλικής, και όχι μόνο, κοινωνίας. Οπότε, το casting για το ρόλο αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο! Ωστόσο, επιτέλους έχουμε την ηθοποιό που θα την υποδυθεί!

Η Έμα Κόριν είναι η ηθοποιός που επιλέχθηκε να υποδυθεί τη Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο και έγινε Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν μίλησε στο The Hollywood Reporter για την ηθοποιό αυτή και είπε:

“Η Έμα είναι ένα λαμπρό ταλέντο που μας γοήτευσε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ.

Παράλληλα με την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Νταϊάνα, έχει επίσης, σε αφθονία, την εμβέλεια και την πολυπλοκότητα να ενσαρκώσει μια εξαιρετική γυναίκα που ξεκίνησε από ανώνυμη έφηβη για να γίνει η πιο θρυλική γυναίκα της γενιάς της.”

Η ηθοποιός είναι ένα νέο ταλέντο στην βιομηχανία του θεάματος, με λίγους ρόλους στο ιστορικό της. Μάλλον, ξεκινάει τη καριέρα της με έναν από τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους ρόλους.

Βέβαια, αν κρίνουμε ότι η σειρά ανέδειξε την Claire Foy (τη νεαρή Ελισάβετ) σε μεγάλο ταλέντο, πρέπει να εμπιστευτούμε τον Πίτερ Μόργκαν για την επιλογή του αυτή.

Η ηθοποιός σε ανακοίνωσή της στο Instagram έγραψε:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και αισθάνομαι τιμή για τη συμμετοχή μου στη σειρά “The Crown” στην τέταρτη σεζόν της», δήλωσε η ηθοποιός. «Έχω κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και το να σκέφτομαι ότι συμμετέχω τώρα σε αυτή την απίστευτα ταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών είναι απλώς σουρεαλιστικό.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα είδωλο και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και εμπνευσμένη. Το να μου δίνεται η δυνατότητα να την εξερευνήσω μέσω της γραφής του Πίτερ Μόργκαν είναι η πιο εξαιρετική ευκαιρία και θα βάλω τα δυνατά μου να την υποδυθώ σωστά!”

Δες τη σχετική ανακοίνωση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤ what a project to join @thecrownnetflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin) στις

Δες ακόμα: Μόλις μάθαμε άλλη μία ΤΡΕΛΗ απαγόρευση της βασιλικής οικογένειας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;