6 απλοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να χάσεις γρήγορα τα κιλά που θες

Από neolaia.gr Team 14 Απριλίου 2019

Και ΔΕΝ είναι η δίαιτα!

Αν θες να χάσεις λίγο βάρος, αλλά δεν είσαι (ούτε εσύ) πλασμένος/η για το γυμναστήριο (Και μαγκιά σου), τότε να ξέρεις ότι τρόποι υπάρχουν και μάλιστα δεν είναι καθόλου επώδυνοι.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι για να χάσεις κάποια κιλά πρέπει να εξαντλείς τον οργανισμό σου, να στερείσαι ό,τι τροφή σε ικανοποιεί και να χτυπιέσαι στην γυμναστική πρωί βράδυ.

Ωστόσο, σε ένα βαθμό, ναι, δεν γίνεται να πετύχεις το σκοπό σου, αν δεν κινείσαι καθόλου ή αν κάνεις τη μια βραδινή ατασθαλία μετά την άλλη. Για να λέμε τα σύκα- σύκα και τη σκάφη-σκάφη!

Να όμως πως θα χάσεις το βάρος που επιθυμείς, ακολουθώντας 6 πολύ εύκολα και γρήγορα tips που ούτε στέρηση σημαίνουν ούτε υπερβολικό «χτύπημα» στο γυμναστήριο.

Και είναι τα εξής:

1. Αντί να πίνεις σόδα κάθε μέρα, προτίμησε να πιεις νερό. Μόνο η κίνηση αυτή θα σου γλιτώσει τουλάχιστον 200 θερμίδες, αλλά θα μειώσει και τις πιθανότητες καρδιακών προβλημάτων.

2. Ξεκίνα να τρως περισσότερο φρούτα και να στύβεις εσύ το δικό σου φυσικό χυμό. Μην αγοράζεις συνέχεια συσκευασμένου που είναι μέσα στη ζάχαρη και τα συντηρητικά.

3. Φρόντισε να έχεις κλειστές τις οθόνες όση ώρα τρως. Όλες τις οθόνες: τάμπλετ, κινητό, υπολογιστής και τηλεόραση. Είναι πολύ εύκολο να αποσπάται η προσοχή σου και να μην καταλαβαίνεις πόσο τρως και τι τρως, όταν βλέπεις τηλεόραση.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486