Η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι τελικά ΙΔΙΑ με τη μαμά της!
Η Δέσποινα Βανδή έχει μεταδώσει το ταλέντο της για το τραγούδι και στην κόρη της!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες τραγουδίστριες που έχουμε στην Ελλάδα. Επίσης, είναι και υπερήφανη μανούλα και, από ότι φαίνεται, το ταλέντο της για το τραγούδι έχει περάσει και στην κόρη της!

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη, ερμήνευσε το “Shallow”, το βραβευμένο τραγούδι της Lady Gaga από το “Ένα Αστέρι Γεννιέται” και η φωνή της είναι απλά υπέροχη! Από ότι φαίνεται είναι σε κάποια εκδήλωση. Και, όπως, ήταν φυσικό κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να μην καταγραφεί από τη μητέρα της.

Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, βιντεοσκόπησε την ερμηνεία της Μελίνας και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη λεζάντα:

“Κι εγώ η μάνα σύγκινουμαι. Λουλούδι μου”

Δες το σχετικό post!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κι εγώ η μάνα συγκινούμαι…λουλούδι μου! @melina.nikolaidi ❤❤❤❤❤❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Μελινα ήταν ένα δυσκολο μωρό!Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμα της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός!Ειχαμε ένα απιστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό!Εγω ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο!Θυμαμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία,Αμερική,Ισπανία,Γερμανία,Πορτογαλία,Γαλλία,Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το ποσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι!Επαγγελματικα συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελα μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλα δεν το χαιρόμουν! Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της,να μη χάσω καμμία λεπτομέρεια της ζωής της!Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα! Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου… Είχα γίνει μάνα!Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε! Δεν το μετάνιωσα ποτε! Χθες το παιδί μου έγινε 15!Ειναι ένα σπουδαίο κορίτσι!Εχουμε μια υπεροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Δες επίσης: X-Factor 2019: Πότε θα ξεκινήσει το talent show;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;