Eurovision 2019: Είναι επίσημο! Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη σκηνή του τελικού!
Επίσημα, πλέον, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στην Eurovision 2019!

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να μην βγήκε η νικήτρια της περσινής Eurovision, αλλά έχει καταφέρει να λάμψει και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Έτσι, και επίσημα, πλέον, θα επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision 2019.

Η Eurovision 2019 θα διεξαχθεί στο Τελ Αβί στις 26 Μαΐου και οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά. Το Ισραήλ θέλει να φιλοξενήσει μία μοναδική εμπειρία και ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι και η παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό του διαγωνισμού.

Η δισκογραφική της εταιρεία, αλλά και η ίδια έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αλλά αυτό που δε ξέραμε είναι με ποιον τρόπο και τι θα τραγουδήσει!

Αυτό που μάθαμε είναι ότι η Ελένη Φουρέιρα θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2019 με άλλους, προηγούμενους νικητές όπως ο Måns Zelmerlöw, η Conchita Wurst και Verka Serduchka. Μάλιστα, θα τραγουδήσει το αξέχαστο “Dancing Lasha Tumbai”. Ναι, το “Ζίμπεν Ζίμπεν” είναι! Με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ουκρανία το 2007!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”!

Δες και τη σχετική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

‪I am so honored and thrilled to announce that I will be performing in this year’s @eurovision final! ‬ ‪I can’t wait to re live last year’s memories. Thank you to the Eurovision Song Contest for inviting me and for creating an act you are not ready for ? See you in #TelAviv‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Δες επίσης: Η Madonna επιστρέφει με τον δίσκο «Madame X» και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;