Game of Thrones: Το επικό τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου είναι εδώ!
Το trailer για το δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου του Game of Thrones είναι εδώ!

Το Game of Thrones επέστρεψε για τον όγδοο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων! Το πρώτο επεισόδιο ήταν ένα επεισόδιο που κίνησε τους βασικούς παίκτες στο ταμπλό και ετοίμασε το έδαφος για τη συνέχεια.

Μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου, δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ και για το δεύτερο επεισόδιο. Που υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια. Έχει διάρκεια μόνο 50 δευτερόλεπτα, αλλά με εικόνες που σε κάνουν να μην μπορείς να περιμένεις!

Διαρκεί μόλις 50 δευτερόλεπτα όμως περιέχει πολλές και συνταρακτικές εικόνες που εξελίσσουν την ιστορία.

Προσοχή, ακολουθούν spoiler!

Είδαμε ότι στο τέλος του επεισοδίου ο Jaime Lannister έφτασε στο Winterfell και οι βασικοί παίκτες μαθαίνουν ότι οι White Walkers πέρασαν το τείχος! Έτσι, αυτά τα 50 δευτερόλεπτα του trailer περιέχουν μία πολύ σημαντική συνάντηση!

Η Daenerys Targaryen  συναντάει τον βασιλοκτόνο, τον άντρα που σκότωσε τον πατέρα της! Κι αυτός είναι ο Jaime Lannister. Συγκεκριμένα η Daenerys του λέει:

“Όταν ήμουν παιδί, ο αδερφός μου μου έλεγε μια ιστορία για να κοιμηθώ, την ιστορία για τον άντρα που δολοφόνησε τον πατέρα μας και όλα εκείνα που θα κάναμε εμείς στον άντρα εκείνο”

Ενώ στη συνέχεια, βλέπουμε την Arya Stark να ετοιμάζεται να διαγράψει ακόμα ένα όνομα από τη λίστα της και η Sansa Stark συνεχίζει να μην εμπιστεύεται τη Daenerys!

Ενώ ο Night King έρχεται σιγά- σιγά στο Winterfell, με τα τελευταία πλάνα να υπόσχονται μία επική μάχη! Ελπίζουμε το δεύτερο επεισόδιο να μας δώσει αυτό που περιμένουμε, γιατί (προσωπική άποψη) το πρώτο ήταν λίγο υποτονικό!

Δες το τρέιλερ!

Δες ακόμα: Game of Thrones: Η νέα playlist της σειράς μπορεί να κρύβει το τέλος της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;