Master Chef 2019: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το Master Chef 2019!

Άλλο ένα επεισόδιο του Master Chef 2019 με πολύ μαγειρική και αρκετές ανατροπές παρακολουθήσαμε χτες! Δύο σημαντικές δοκιμασίες που είχαν ως κατάληψη την ανάδειξη των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Πρώτη δοκιμασία, με το αγαπημένο μας πλέον Mystery Box. Η δοκιμασία είχε ως εξής, με το άνοιγμα του κουτιού οι παίκτες έβρισκαν κάποια υλικά, πάνω σε ένα άλλο μικρότερο κουτί. Εκεί είχαν την επιλογή να μαγειρέψουν μόνο με αυτά ή να χάσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να ανοίξουν το επόμενο κουτί που περιείχε κάποια ακόμα υλικά.

Πολλοί σταμάτησαν εκεί, άλλοι, όμως πήγαν παρακάτω! Το άλλο κουτί, έκρυβε και ένα τρίτο τελευταίο που πάλι αφαιρούσε δέκα λεπτά από τον χρόνο μαγειρέματος και έδινε έξτρα υλικά.

Μόνο η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η Εύα Αμπάν άνοιξαν το τελευταίο αυτό κουτί!

Ο χρόνος ξεκίνησε, οι παίκτες ζέσταναν τις κουζίνες και ρίχτηκαν να μαγειρεύουν. Στο τέλος, της δοκιμασίας, όμως, ένας ήταν ο νικητής.

Οι κριτές αποφάσισαν αυτή να είναι η Ιωάννα Μπουρλόκα!

Η νικήτρια στο χθεσινό Mystery Box του Master Chef 2019, στη συνέχεια, έπρεπε να επιλέξει ποιοι συμπαίκτες της θα μαγειρέψουν με 4, 5 ή 6 έξτρα υλικά στο τεστ δημιουργικότητας.

Το τεστ δημιουργικότητας είχε ως βασικό υλικό τα κανελόνια. Μετά την επιλογή της Ιωάννας, οι παίκτες ρίχτηκαν και πάλι στη μαγειρική για να καταπλήξουν τους κριτές και να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του Master Chef 2019.

Μετά την ολοκλήρωση και αυτής της δοκιμασίας, οι κριτές αποφάσισαν ότι νικητής στο τεστ δημιουργικότητας είναι ο Μανώλης Σαρρής . Ο παίκτης αυτός θα είναι και ο πρώτος αρχηγός στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Τα χειρότερα πιάτα, σύμφωνα με τους κριτές, τα είχαν οι Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χαράλαμπος Κοτσώνης και Εύα Αμπάν. Οι τρεις τους είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Θα παλέψουν το βράδυ της Τρίτης για την παραμονή τους στο Master Chef 2019!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αυριανή αποχώρηση θα διαμορφώσει την τελική δεκάδα με τους καλύτερους του φετινού #MasterChefGR. Ποιοι θα αναμετρηθούν; Σπυριδούλα, Χαράλαμπος και Εύα! @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Master Chef 2019: Ποιος αποχώρησε στο χτεσινό επεισόδιο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;