5 πράγματα από την παιδική ηλικία σου που δε θα αποχωριστείς ποτέ!
Αυτά τα πράγματα από την παιδική ηλικία σου δε θα τα αποχωριστείς ποτέ!

Η παιδική ηλικία είναι ένα κομμάτι που συχνά αναπολείς στην ενήλικη ζωή σου. Θυμάσαι πόσο ξέγνοιαστα και όμορφα ήταν όλα. Όταν η καθημερινότητα ήταν ένα παιχνίδι και χαμόγελα!

Όλοι έχουμε κρατήσει κάτι από τότε. Κάτι που μας θυμίζει τις μέρες αυτές. Και μη μου πεις ότι δεν έχεις κρατήσει τίποτα και εσύ!

Το περίεργο είναι ότι θέλεις να μεγαλώσεις γρήγορα όταν είσαι παιδί, αλλά όταν είσαι μεγάλος θέλεις να γίνεις και πάλι παιδί.

1. Οι παλιές ζωγραφιές

Όταν ήσουν μικρός ζωγράφιζες συνέχεια. Σπίτια, δάση, τέρατα, την οικογένεια σου. Όλες αυτές οι ζωγραφιές είναι κάπου κρυμμένες και σίγουρα μερικές φορές τους ρίχνεις μία ματιά, έτσι για να αναπολήσεις πώς ήταν τότε που ήσουν παιδί!

2. Ένα παιχνίδι

Σίγουρα θα έχεις φυλάξει το αγαπημένο παιχνίδι σου. Θα το έχεις κρατήσει και θα το έχεις σε κάποια εμφανή θέση. Με αυτό έπαιζες όλη μέρα, κάθε μέρα και ακόμη και σήμερα δε θέλεις να το αποχωριστείς με τίποτα.

3. Τον σταυρό σου

Θυμάσαι τότε που σε βάφτισαν; Όχι; Ε, λογικό, ήσουν μία σταλιά παιδάκι. Αλλά η νονά, ή ο νονός σου, σου είχαν πάρει έναν σταυρό. Ακόμα και αν δεν τον φοράς συνέχεια, τον έχεις σίγουρα φυλάξει. Και αν όχι εσύ ο ίδιος, για ρώτα τη μαμά σου, θα τον έχει κρύψει κάπου!

4. Το πρώτο βιβλίο που διάβασες

Θα το έχεις κρατήσει σίγουρα! Είναι η πρώτη φορά που έκανες κάτι “ενήλικο” στη ζωή σου και ήσουν πολύ περήφανος για αυτό! Ένιωθες πολύ καλά με σένα!

Βέβαια, ακόμη μπορεί να το διαβάζεις που και που. Και ξέρεις τι είναι ακόμη πιο μαγικό; Ότι έχεις την ίδια αίσθηση κάθε φορά, με εκείνη την πρώτη φορά που το τελείωσες.

5. Φωτογραφίες από όταν ήσουν μωρό

Αυτές, σίγουρα, δεν τις πετάει κανείς. Θα έχεις να τις δείχνεις στα παιδιά σου και να θυμάσαι τότε που πήγαινες διακοπές εσύ με τους γονείς σου. Είναι το άλμπουμ που νοσταλγείς όλα αυτά που σου χάριζε η παιδική ηλικία και δεν τους έδινες σημασία τότε!

Δες επίσης: Τα 6 πράγματα που μας λείπουν περισσότερο από την παιδική μας ηλικία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1