Survivor 2019: Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι!
Ακόμη μία αποχώρηση από το Survivor 2019! Μάθε ποιος παίκτες έφυγε από το παιχνίδι!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2019 τα είχε όλα. Αγωνίσματα με έπαθλο το φαγητό, ανακοινώσεις, αλλά και μία αποχώρηση. Οι ανατροπές στο παιχνίδι είναι αρκετές και κρατάν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Για να τα πάρουμε, όμως, όλα από την αρχή!

Το πρώτο έπαθλο ήταν έπαθλο φαγητού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες ότι είναι ένα λαχταριστό μπέργκερ με τηγανητές πατάτες και onion rings. Κάτι που λαχταρούσαν και οι δύο ομάδες.

Μπήκαν, λοιπόν, δυναμικά στον στίβο μάχης και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Τελικά, όμως, νικήτρια βγήκε μία ομάδα. Αυτή ήταν η άσπρη ομάδα.

Για το δεύτερο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ομάδα θα κέρδιζε θα είχε την τύχη να γευτεί πεντανόστιμα παναρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου και αναψυκτικό. Και αυτό το έπαθλο, όπως ήταν λογικό, τους ενθουσίασε όλους!

Λόγω των διαφόρων δυσκολιών που περνάνε με τη διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, κάθε φορά που το έπαθλο είναι φαγητό, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Τελικά, το σκορ διαμορφώθηκε στο 10- 8 με την μαύρη ομάδα να κερδίζει.

Έτσι, δεν έφυγε κανείς παραπονεμένος!

Η συνέχεια του Survivor 2019 έγινε στο συμβούλιο του νησιού με την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι! Υποψήφιοι ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος και ο Τόνι Σταυράτης.

Τελικά, ο Κυριάκος Πελεκάνος κατάφερε να κερδίσει στην ψηφοφορία και να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Τόνι Σταυράτης πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παίκτης που έχει βρεθεί αρκετές φορές στη θέση του υποψηφίου, αλλά πάντα είχε την υποστήριξη του κόσμου, δήλωσε, πριν αποχωρήσει:

“Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Για την ομάδα, τους το είπα και στην παραλία, δεν ήμουν αυτός που περιμένανε, προσπάθησα να δώσω το 100%, αλλά δεν τα κατάφερα.

Για τα υπόλοιπα παιδιά, ζητάω συγγνώμη απ’ όσους στεναχώρησα. Ένα παιχνίδι είναι, αυτό.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Survivor 2019: Ποιος είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;