Game of Thrones: Επιτέλους μάθαμε τι απέγινε ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Ed Sheeran!
Θυμάσαι που στο Game of Thrones είχε συμμετάσχει και ο Ed Sheeran; Επιτέλους, αποκαλύφθηκε τι απέγινε ο χαρακτήρας του!

Στο Game of Thrones έχουν συμμετέχει διάφοροι γνωστοί τραγουδιστές και μέλη συγκροτημάτων. Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα, όμως, είναι αυτό του Ed Sheeran! Ο τραγουδιστής έκανε μια αξιομνημόνευτη, αλλά, σύντομη εμφάνιση στον έβδομο κύκλο της σειράς.

Από τότε δεν τον είδαμε ξανά. Τώρα, όμως, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή της σειράς, αποκάλυψε τι έχει συμβεί με αυτόν τον χαρακτήρα.

Στην πρεμιέρα, λοιπόν, του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς Game of Thrones, o Μπρον, αποκάλυψε την τύχη του χαρακτήρα που έπαιζε ο Ed Sheeran! Έτσι, λοιπόν, μάθαμε ότι ο… Έντι έπεσε θύμα φωτιάς δράκου.

Τον Έντι τον γνωρίσαμε όταν η Arya Stark συναντήθηκε με μια ομάδα στρατιωτών της οικογένειας Λάνιστερ στον δρόμο της προς το King’s Landing για να σκοτώσει τη Cersei! Εκεί, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους!

Τραγούδησε γύρω από φωτιά το “Hands of Gold”. Μάλιστα, η σκηνή αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter. Ενώ, στο Instagram είχε γράψει:

“Έπρεπε να αποσυρθώ εντελώς, δεν έκανε καθόλου καλό στην ψυχική υγεία κανενός. Θα είμαι περισσότερο παρών εδώ…. Σας αγαπώ όλους…”

Στην πρεμιέρα του 8ου κύκλου, λοιπόν, μάθαμε ότι ο Έντι πέθανε σε μία μάχη που είχαν συμμετάσχει και οι δράκοι. Άρα, για όποιον ήθελε να δει και πάλι τον Ed Sheeran στο Game of Thrones θα αποτελεί μεγάλη στεναχώρια η αποκάλυψη αυτή!

Δες το απόσπασμα από την εμφάνισή του στη σειρά!

Δες ακόμα: Game of Thrones: Το επικό τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου είναι εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;