Ο Jason Momoa ξύρισε το μούσι του κι όλα γύρω μου καταρρέουν!
Γιατί το έκανες αυτό Jason;

Ο Jason Momoa έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά Game of Thrones και, πλέον, η χαρακτηριστική του εμφάνιση με το μούσι και τα μακρυά μαλλιά έχει ξετρελάνει τους πάντες. Όμως, έκανε μία αλλαγή που κανείς δεν περίμενε. Και περισσότερο, δεν το περίμεναν οι fans του!

Ο διάσημος ηθοποιός ξύρισε το δημοφιλές μούσι! Το έκανε,όμως, για καλό σκοπό και… του βγάζουμε το καπέλο!

Μέσα από ένα τετράλεπτο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube, ο ηθοποιός μοιράστηκε το ξύρισμα αυτό με τους θαυμαστές. Μπορεί να στεναχώρησε πολλές θαυμάστριές του, αλλά αποκάλυψε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να ενημερώσει για τον κίνδυνο των πλαστικών αποβλήτων.

Συγκεκριμένα ο Jason Momoa είπε:

“Ξυρίζομαι για να ενημερώσω ότι τα πλαστικά σκοτώνουν τον πλανήτη μας.

Απεχθάνομαι να πηγαίνω στο αεροδρόμιο ή να βρίσκομαι στο αεροπλάνο και να αγοράζω ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι από τη στιγμή που θα μπορούσε να είναι αλουμίνιο.

Υπάρχουν και σόδες σε συσκευασία από αλουμίνιο και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.”

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Καλ Ντρόγκο στην επιτυχημένη σειρά του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου HBO, αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που ξυρίζεται από το 2012! Και συνεχίζει αποχαιρετώντας τους ρόλους του, που τον έκαναν γνωστό με αυτή την εμφάνιση:

“Αντίο Ντρόγκο. Γεια σου Κάρι, γεια σου Ντεκλαν.”

Επίσης, ο Jason, δήλωσε:

“Υπάρχει μια αλλαγή που έρχεται και αυτή είναι το αλουμίνιο. Πρέπει να ξεφορτωθούμε τα πλαστικά μπουκάλια νερού. Ο “Aquaman” προσπαθεί να κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί – για τα παιδιά μου, τα παιδιά σας, για τον κόσμο. Καθαρίστε τους ωκεανούς, καθαρίστε τη Γη. Σας αγαπώ.”

Όπως είναι φυσικό πολλοί φαν του ηθοποιού δε συγκινήθηκαν με αυτή του την πράξη! Δες τα σχόλια τους, αλλά και το βίντεο με τον Jason Momoa να ξυρίζει το διάσημο, πλέον, μούσι του!

Δες επίσης: Κορίτσια! Αυτοί είναι οι 100 πιο γοητευτικοί άνδρες για το 2018!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
6'
39 - 39
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;