Πάσχα 2019: Τι καιρό θα κάνει σύμφωνα με τους μετεωρολόγους;
Αυτά είναι τα πρώτα προγνωστικά για τον καιρό το Πάσχα 2019!

Με τον καιρό να μην είναι στα επίπεδα που είναι συνήθως την περίοδο αυτή, έχουμε όλοι απορίες για το πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα. Επιτέλους έχουμε τις πρώτες επίσημες εκτιμήσεις για το πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα 2019!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες εκτιμήσεις ο καιρός το Πάσχα θα είναι καλός, ωστόσο σε ορισμένες περιοχές στα βόρεια της χώρας υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Πιο συγκεκριμένα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας και βελτίωση του καιρού αναμένεται τη Μεγάλη Εβδομάδα! Ορίστε και κάτι καλό που ακούσαμε!

Ο καιρός μέχρι το Πάσχα 2019 θα είναι ανοιξιάτικος. Με την κακοκαιρία που φέρνει καταιγίδες, συννεφιά και κρύο στη χώρα να απομακρυνθεί σταδιακά την Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Μάλιστα, την Μεγάλη Πέμπτη προβλέπεται ότι ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και τους 28 βαθμούς!

Ευτυχώς, που η άνοιξη ήρθε την κατάλληλη στιγμή και δε θα σουβλίσουμε με βροχές και καταιγίδες!

Τα πρώτα προγνωστικά μιλάνε για ελάχιστη θερμοκρασία τη Μεγάλη Πέμπτη να είναι οι 21 βαθμοί Κελσίου.

Μέσα από τις πρόσφατες εκτιμήσεις για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι οι καιρικές συνθήκες καλυτερεύουν και ζεσταίνει η ατμόσφαιρα, δίνοντας υψηλές θερμοκρασίες! Χωρίς να υπάρχει, όμως, ακόμη επίσημη πρόβλεψη για τον καιρό το Πάσχα.

Με τα προγνωστικά, πάντως, να μην καταγράφουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αναμένουμε να δούμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το Πάσχα 2019! Για να δούμε, τελικά, πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός και να κάνουμε τα σχέδιά μας ο καθένας!

Δες ακόμα: Η ΕΛ.ΑΣ. μας εύχεται «Καλό Πάσχα» με τον πιο αστείο τρόπο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;