Τελικά μπορείς να συγχωρέσεις κάποιον που σε απάτησε;
Η απιστία συγχωρείται πολύ δύσκολα!

Η απιστία είναι ένα πράγμα που δύσκολα μπορείς να συγχωρέσεις και να πας παρακάτω. Θέλει πολύ δουλειά και υπομονή. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν μπορείς να συγχωρέσεις τον άλλο και αν θα πρέπει!

Για αυτό πρέπει να καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα σε σχέση με την κατάσταση αυτή για να μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις. Και γι αυτό σου έχω μερικά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν.

1. Αποδέξου το

Με το να αποδεχτείς έχεις κάνει το πρώτο βήμα. Είναι, ίσως, και το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Και, σίγουρα, το πιο δύσκολο. Αλλά με το να προσποιείσαι ότι δεν έγινε δε θα καταφέρεις τίποτα.

2. Πες την αλήθεια όσο και αν πονάει

Καλό είναι να είστε απόλυτα ειλικρινείς μετά την πράξη της απιστίας. Σίγουρα, θα έχεις απορίες και, σίγουρα, ο άλλος θα έχει πράγματα που του λείπουν από τη σχέση σας για να έφτασε στο σημείο αυτό.

Οπότε, η ειλικρίνεια θα σε βοηθήσει στο να καταλάβεις τι ακριβώς πήγε στραβά. Όσο και να πονάει αυτό!

3. Δες που πήγε λάθος η σχέση

Αυτό θα κάνει καλό σε σένα. Θα ωριμάσεις και θα μάθεις. Πάντα φταίνε και οι δύο σε μία σχέση, άρα, πρέπει να βρεις το μερίδιο ευθύνης σου. Χωρίς, όμως, να ρίχνεις τον εαυτό σου και να φορτωθείς όλο το βάρος της πράξης αυτής!

4. Σκέψου και τον άλλο

Μην κοιτάς μόνο τη σχέση σου. Δες και τον άλλο σαν έναν άνθρωπο με τα ελαττώματά του. Αυτό θα σε βοηθήσει να τον συγχωρέσεις πιο εύκολα, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος.

5. Το ότι θα τον συγχωρέσεις δε σημαίνει ότι θα είστε μαζί

Με το να συγχωρέσεις κάποιον που σε απάτησε, δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι και μαζί του. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η εμπιστοσύνη σου έχει κλονιστεί και δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το μετά.

Οπότε, ξεκαθάρισε στο μυαλό σου και σε αυτόν, ότι η συγχώρεση δεν είναι και κάτι που σφραγίζει ότι θα παραμείνετε σε σχέση!

6. Πάρε τον χρόνο σου

Δεν πρέπει να βιαστείς για τίποτα από τα παραπάνω. Θέλει χρόνο και μεγάλη δύναμη να συγχωρέσεις κάποιον. Οπότε, αν και ο άλλος δε σου αφήνει το χώρο και το χρόνο, ίσως, είναι καλύτερα να μην τον συγχωρέσεις!

Δες επίσης: 7 σημάδια για να καταλάβεις αν σε απατάει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;