Ορίστε τι δηλώνει για σένα το αν φοράς ή όχι κάλτσες στον ύπνο σου!
Κι όμως, το αν κοιμάσαι με κάλτσες ή όχι, δείχνει κάποια πράγματα για σένα!

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων! Αυτοί που φοράνε κάλτσες στον ύπνο τους και αυτοί που δε φοράνε! Ναι, είναι αλήθεια. Ρώτα και τους γύρω σου.

Μερικοί το βρίσκουν αδύνατον να κοιμηθεί κάποιος χωρίς κάλτσες. Είτε γιατί κρυώνουν τα άκρα τους αρκετά, είτε γιατί τους αρέσει. Και άλλοι πάλι, δεν μπορούν να κοιμηθούν με κάλτσες.

Όπως και κάθε άλλο πράγμα, έτσι και αυτό δηλώνει κάτι για εσένα! Θα ήθελες να μάθεις τι είναι αυτό;

Φοράς κάλτσες στον ύπνο σου!

Αν φοράς, λοιπόν, κάλτσες στον ύπνο σου σημαίνει ότι είσαι πολύ ευαίσθητος στο κρύο. Και δεν εννοώ ότι δε σου αρέσει το κρύο. Βλέπεις, ο χαμηλός ρυθμός του μεταβολισμού και η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που κρυώνεις και σου αρέσει να φοράς κάλτσες! Επίσης, μπορεί το δέρμα σου να είναι πιο λεπτό, πράγμα που σε κάνει να νιώθεις το κρύο πιο έντονα.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η αντίληψη που έχεις για τη θερμοκρασία και το χώρο. Δεν έχεις βρεθεί ποτέ στο ίδιο δωμάτιο με κάποιον και εσύ να κρυώνεις και αυτός όχι; η εξήγηση για αυτό είναι η διαφορετική αντίληψη θερμοκρασίας που έχεις με τον άλλο!

Σε ένα πιο ψυχολογικό υπόβαθρο, οι άνθρωποι που φοράνε κάλτσες στον ύπνο τους έχουν ανάγκη να νιώθουν προστατευμένοι. Τους αρέσει η ασφάλεια και το να είναι κοντά με τους άλλους! Οι αγκαλίτσες και τα διάφορα παιχνιδάκια στο κρεβάτι, επίσης, είναι από τα αγαπημένα τους πράγματα.

Δε φοράς κάλτσες στον ύπνο σου!

Στον αντίποδα με τα παραπάνω, αν δε φοράς κάλτσες στον ύπνο σου τότε έχεις έναν πολύ καλό μεταβολισμό, εξαιρετική λειτουργία του κυκλοφορικού σου και το δέρμα σου είναι πιο παχύ. Ο οργανισμός σου διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή παντού και το κρύο δεν σε επηρεάζει το ίδιο.

Και σε ψυχολογικό επίπεδο, σου αρέσει η ανεξαρτησία σου. Σου αρέσει να κάνεις πράγματα μόνος σου και να μη βασίζεσαι στους άλλους. Επίσης, στις σχέσεις σου έχεις έναν προστατευτικό ρόλο!

Εκτιμάς πολύ τον προσωπικό χώρο του άλλου και δε θέλεις κανέναν να εισβάλει στον δικό σου. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό!

Δες επίσης: 5 + 1 προβλήματα που μπορείτε να αποφύγετε με τον σωστό ύπνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0 
 2