Καιρός Πάσχα 2019: Νέες προβλέψεις από τους μετεωρολόγους!

Από neolaia.gr Team 22 Απριλίου 2019

Καιρός Πάσχα 2019: Δείτε αναλυτικά!

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με καλό καιρό κι όλοι μας ευχόμαστε να μας κάνει τη χάρη και να κρατήσει, ώστε να μας βρει το Πάσχα 2019 με ήλιο.

Τι λένε όμως οι νέες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις επόμενες μέρες:

  • Μεγάλη Τρίτη – 23-04-2019

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά Nοτιοανατολικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά έως 9 μποφόρ. Στα ανατολικά Aνατολικοί Nοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικα 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε άνοδο στα νότια.

  • Μεγάλη Τετάρτη – 24-04-2019

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά Νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά Ανατολικοί Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή άνοδο.

  • Μεγάλη Πέμπτη – 25-04-2019

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Μετά το απόγευμα σταδιακά από τα δυτικά γενικά αίθριος. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από Ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  • Μεγάλη Παρασκευή – 26-04-2019

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά Νότιοι Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από Ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή άνοδο.

  • Μεγάλο Σάββατο – 27-04-2019

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά από Δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από Ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  • Κυριακή του Πάσχα – 28-04-2019

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιές και καταιγίδες, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τα Βορειοηπειρωτικά και σταδιακά θα μεταφερθούν και στη νοτιότερη Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός μετεωρολόγος απέφυγε να πάρει θέση σχετικά με τον καιρό της Κυριακής του Πάσχα, αφού τα στοιχεία που θα παρουσίαζε δε θα μπορούσαν να είναι ασφαλή. Αναμένουμε περισσότερα στην πορεία της εβδομάδας.

Δείτε επίσης: Πάσχα 2019: Η συνταγή που χρειάζεσαι για να φτιάξεις κουλουράκια «της γιαγιάς»!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486