Πάσχα 2019: Πασχαλινό τραπέζι στήνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης!

Από neolaia.gr Team 24 Απριλίου 2019

Δείτε όλες τις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος για το Πάσχα!

Το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα που θα προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης , θα παρατεθεί την Κυριακή του Πάσχα, 28 Απριλίου 2019 σε 500 άστεγους και άπορους συμπολίτες μας.

Το γεύμα θα δοθεί στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου (Β. Γεωργίου Α’1) και στον εξωτερικό χώρο στου στις 12:00 σε εορταστικό περιβάλλον με ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Επίσης, οργανώνεται η δράση συλλογής παιχνιδιών, ρούχων, λαμπάδων και παπουτσιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στην πλατεία Αριστοτέλους πάνω από την οδό Μητροπόλεως, από τις 11:00 έως τις 14:00 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί».

Τη δράση με τίτλο «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΝΟΣ», διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Στο σημείο θα στηθεί και μία μικρή γιορτή με εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες εγγεγραμμένες στο κοινωνικό μητρώο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες προϊόντων από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν μετά από ενημέρωση των δικαιούχων.

Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 από τις 13:00 έως τις 15:00 στους χώρους των κατά τόπων Δημοτικών Κοινοτήτων για τους κατοίκους της 1ης, 3ης, 5ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας ενώ για τους κατοίκους της 4ης Δημοτικής Κοινότητας τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019. Η διανομή για τους κατοίκους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 13:00 έως 15:00 από το κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

Δείτε επίσης: Η ΕΛ.ΑΣ. μας εύχεται «Καλό Πάσχα» με τον πιο αστείο τρόπο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486