Το Ψυχολογικό Τεστ με τη ζωγραφιά και πώς να το κάνεις!
Ώρα να μάθεις περισσότερα για εσένα και τους φίλους σου!

Για αυτό το ψυχολογικό τεστ θα χρειαστείς χαρτί και μολύβι και φυσικά πρόθυμους φίλους που θα πάρουν μέρος στο τεστ.

Ζήτησέ τους να ζωγραφίσουν στο χαρτί, ένα σπίτι, ένα δέντρο, ένα ποτάμι, έναν ήλιο, έναν φράχτη, ένα τσεκούρι κι ένα φίδι.

Εξηγησέ τους πως ο σκοπός δεν είναι να ζωγραφίσουν όσο καλύτερα μπορούν τα παραπάνω, αλλά να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να τα φανταστεί και να τα σχεδιάσει όπως θέλει.

Η εξήγηση:

Το Σπίτι συμβολίζει την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Επομένως θα κοιτάξεις πόσο μικρό ή μεγάλο είναι, πόσες λεπτομέρειεΉλς έχουν χρησιμοποιηθεί κλπ.

Το Δέντρο συμβολίζει την εικόνα που έχουμε για τον σύντροφό μας. Δες πόσο κοντά είναι το δέντρο στο σπίτι, πόσο μεγάλο ή μικρό είναι σε σχέση με την εικόνα του εαυτού ή κι αν καταλάθος ο φίλος σχεδίασε δύο δέντρα αντί για ένα.

Το Ποτάμι υποδεικνύει τη σεξουαλικότητα. Ένα μεγάλο ποτάμι φανερώνει κι έντονη σεξουαλικότητα, ενώ ένα μικρό ρυάκι που χάνεται κάπου στο βάθος…

Ο Ήλιος είναι η ευτυχία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι σε ποιο σημείο “χτυπάει” και τι περιλαμβάνει, πόσο μεγάλος είναι κλπ.

Ο Φράχτης υποδηλώνει πόσο ανοιχτός είναι ο άνθρωπος που τον ζωγράφισε. Κοίταξε αν είναι ανοιχτός ή κλειστός, αν είναι ψηλός και κυκλώνει όλο το σπίτι, αν το δέντρο βρίσκεται μέσα ή έξω από αυτόν.

Το τσεκούρι είναι η εικόνα της εκδικητικότητας. Και πάλι θα πρέπει να δεις πόσο μεγάλο ή μικρό είναι. Επίσης αν είναι κοντά ή και επάνω στο δέντρο, μάλλον κάποιος έχει μπλεξίματα.

Το Φίδι είναι φυσικά η ζήλεια. Αν βρίσκεται κοντά στο ποτάμι σημαίνει πως τα πράγματα δεν πάνε καλά στο ζευγάρι. Αν πάλι βρίσκεται επάνω ή κοντά στο δέντρο ο φθόνος κάποιον περικυκλώνει επικίνδυνα.

Δες κι αυτό: Τεστ προσωπικότητας: Εσύ ποιο ζώο είδες πρώτο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 1 
 1 
 1