Τελικά απατάς όταν φλερτάρεις;
Η ερώτηση για το 1 εκατομμύριο!

Μια μεγάλη συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει με αυτή την ερώτηση και πιθανότατα άκρη δε θα βγει. Γιατί στα θέματα των σχέσεων τα πράγματα είναι ρευστά κι υποκειμενικά. Είμαι όμως εδώ για να σου πω τη γνώμη μου, είτε τη ζήτησες, είτε όχι.

Δύο άνθρωποι που αποφασίζουν να μπουν σε μία σχέση, έχουν άτυπα συμφωνήσει να είναι πιστοί ο ένας στον άλλον (εκτός φυσικά αν έχουν συναποφασίσει ότι θέλουν μια πιο open σχέση). Αλλά δεν είναι αυτό που σε κρατά από το να απατήσεις τον άνθρωπό σου. Είναι ο έρωτας που αισθάνεσαι γι’ αυτόν!

Όταν πραγματικά είσαι ερωτευμένος με κάποιον, τότε δε νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις με κάποιον άλλο. Το μυαλό σου είναι σ’ αυτόν και η επιβεβαίωση που παίρνεις από αυτόν είναι αρκετή.

Αν λοιπόν ξεκινήσεις να μπαίνεις σε τρυπάκια να φλερτάρεις βγαίνοντας έξω με γυναικοπαρέα, ή κι αν θες να ανταλλάζεις συχνά μηνύματα με διάφορους στα social media, καθησυχάζοντας τον εαυτό σου ότι “Δεν κάνω και τίποτα μωρέ, απλά μιλάω!”, τότε μάλλον δεν είσαι πραγματικά ερωτευμένη με τον άλλο.

Κι απλά περιμένεις μία αφορμή για να πας το φλερτ ένα βήμα παραπέρα.

Δεν είναι κακό… Κάποιες σχέσεις δεν είναι γραφτό να προχωρήσουν… Κι αν όλα αυτά που σου λέω σου φαίνονται υπερβολικά, βάλε τον εαυτό σου να φανταστεί τον αγαπημένο σου, να φλερτάρει με μια κοπέλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που φλερτάρεις εσύ. Μήπως τώρα δε σου φαίνονται και πολύ υπερβολικά;

Οπότε ναι. Μπορεί να μην απατάς ακριβώς τη σχέση σου με το φλερτ, αλλά πόσο απέχεις πραγματικά;

Δες κι αυτό: 5 σημάδια ότι σε έχει ερωτευτεί κι ας μην το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;