Ανακάλυψε πόσο σέξι είσαι με βάση το ζώδιό σου!
Πιο ζώδιο είναι το πιο σέξι και πιο... δεν το έχει καθόλου;

Σε διαδικτυακή έρευνα που έγινε οι γυναίκες κλήθηκαν, με βάση τις εμπειρίες τους, να ψηφίσουν τον πιο ξενέρωτο και τον πιο sexy άντρα του ζωδιακού και φυσικά, όπως πάντα, να αιτιολογήσουν την ψήφο τους.

Η τελική κατάταξη έχει διάφορες εκπλήξεις, κυρίως όσον αφορά στην πρώτη θέση, σε γενικές γραμμές όμως δεν είναι μακριά απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Εννοείται ότι θέλουμε κι εσύ να πεις τη γνώμη σου μέσω σχολίου. Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

12. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έντονη τάση του για ανεξαρτησία αλλά και το ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ζευγαρώσει τον φέρνει στην πρώτη θέση των… ξενέρωτων. Επίσης, το καλό σεξ χρειάζεται και συναίσθημα, κάτι που συχνά λείπει από τον κύριο αυτόν!

11. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δε φταίει η εμμονή του στη λεπτομέρεια, ούτε το ότι συχνά γίνεται υποχόνδριος. Μάλλον ευθύνεται το γεγονός ότι βλέπει το σεξ σαν τυπική διαδικασία ή ως αντικείμενο μελέτης. Λίγο παραπάνω καρδιά αν έβαζε, θα ήταν πολύ πιο σέξι.

10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι ότι ο Αιγόκερως είναι κακός εραστής. Ωστόσο, το να αγγίξει κάποια την καρδιά του είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι να περπατήσει σε αναμμένα κάρβουνα. Είναι τόσο επιφυλακτικός και επιλεκτικός, σε σημείο να δείχνει πάγος κάτι που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι του βγαίνει και στο κρεβάτι.

9. ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός δεν πείθει για τη σεξουαλικότητά του! Μπορεί να είναι ωραίος, στιλάτος, γοητευτικός, περισσότερο όμως βγάζει «χαριτωμενιά» παρά σεξαπίλ. Με τόσα χαμόγελα και κομπλιμέντα που σκορπά κάνει μια γυναίκα να σκεφτεί «τι γλυκούλης» κι όχι «τον θέλω τώρα!».

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1