Eurovision 2019: Η δημόσια απάντηση της Κατερίνας Ντούσκα στον Roger Waters!
Η Κατερίνα Ντούσκα απάντησε δημόσια στον Roger Waters που της ζήτησε να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη Eurovision 2019!

Πριν λίγες ημέρες ο Roger Waters είχε ζητήσει προσωπικά από την Κατερίνα Ντούσκα να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη Eurovision 2019. Μάλιστα, το πρώην μέλος των Pink Floyd της είχε ζητήσει να συμμετέχει και στο μποϊκοτάζ για τη φετινή Eurovision!

Η υποψήφια με την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 αποφάσισε να απαντήσει δημόσια στον Roger Waters με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook! Συγκεκριμένα η απάντησή της τραγουδίστριας γράφει:

“Είστε ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς μου ήρωες και σας ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σας και τον χρόνο που διαθέσατε.

Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο καλλιτεχνικό σας έργο και στέκομαι δίπλα σας στον διαρκή σας αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Την διοργάνωση στην οποία φέτος συμμετέχω την παρακολουθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, δεν ανήκει σε κανένα κράτος. Πάντα πίστευα πως η δύναμη της τέχνης είναι τεράστια, πως μπορεί ν’ αποτελέσει στάση και ισχυρό ερέθισμα. Κατ´ επέκταση, δε θεωρώ πως ο αποκλεισμός της θα είχε δημιουργικό αποτέλεσμα.

Θέλω να πιστεύω όμως, ότι ο καθένας μας, με τον τρόπο που θεωρεί ο καθένας σωστό, λειτουργεί πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και την ειρήνη των λαών.”

Δες τη σχετική ανάρτησή της!

Δες επίσης: Eurovision 2019: O Roger Waters καλεί την Κατερίνα Ντούσκα να αποσύρει τη συμμετοχή της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;