Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να μπεις και πάλι σε πρόγραμμα!
Η επιστροφή στη φοιτητική ζωή και στο διάβασμα μετά από διακοπές δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση!

Πάει και το Πάσχα 2019! Ήρθε η ώρα να μπεις και πάλι σιγά- σιγά σε πρόγραμμα γιατί την άλλη εβδομάδα αρχίζει η σχολή και εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα.

Στη φοιτητική ζωή είναι κάτι που όλοι κάνουμε. Στις διακοπές ξεχνάμε τα πάντα και καθόμαστε. Δεν είναι κακό, αλλά από την μία είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις διάβασμα, και από την άλλη μπορεί να κάνεις κάποια πράγματα που έχεις αφήσει σε σχέση με τη σχολή σου.

Αλλά πάντα, όλοι, τα αφήνουμε για την τελευταία στιγμή!

Πρέπει, όμως, να μπεις και πάλι σε πρόγραμμα και να κάνεις κάποια πράγματα που δεν έκανες την πρώτη εβδομάδα των διακοπών σου! Πώς θα το καταφέρεις, όμως, αυτό;

1. Φτιάξε το πρόγραμμα σου

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να κάνεις μία αρχή! Και αυτή είναι με το να φτιάξεις ένα πρόγραμμα για να δεις τι πρέπει να κάνεις, τι έχεις να κάνεις και πόσο χρόνο έχεις στη διάθεσή σου. Έτσι, θα σου φύγει και το άγχος του να μη ξέρεις από που να ξεκινήσεις.

2. Να έχεις ένα σχέδιο

Δες όλες τις υποχρεώσεις σου και φτιάξε ένα σχέδιο για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με όλα ή, τουλάχιστον, τα περισσότερα πράγματα, από αυτά που έχεις να κάνεις. Είναι η ώρα να βρεις τον οργανωτικό εαυτό σου και να τον φέρεις στην επιφάνεια.

3. Διάβασε πριν να είναι αργά

Άρχισε σιγά- σιγά να μπαίνεις στο κλίμα ότι και πάλι πρέπει να διαβάσεις. Ξεκίνα με μία ώρα τη μέρα και θα δεις ότι θα σου φαίνεται μετά πιο εύκολο να ασχοληθείς περισσότερο. Μη ξεχνάς ότι και η εξεταστική δεν είναι και πολύ μακριά!

4. Δες τους συμφοιτητές σου

Είναι κάτι που έτσι και αλλιώς θα έκανες, αλλά οι συμφοιτητές, συνήθως, είναι και ένα κίνητρο παραπάνω για να ασχοληθείς και πάλι με τη σχολή σου.

5. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου

Μην παρεκκλίνεις πολύ από το πρόγραμμά σου για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες άλλων. Προσπάθησε να κάνεις ότι θέλει, σύμφωνα πάντα και με το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει!

Δες επίσης: 4 βασικά κριτήρια για να επιλέξεις την καλύτερη σχολή για σένα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;