Η Taylor Swift κυκλοφόρησε νέο single και το σιγοτραγουδάω συνέχεια!
Η Taylor Swift επέστρεψε με νέο τραγούδι και έχουμε κολλήσει!

Η Taylor Swift είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της μουσικής βιομηχανίας και μία από τις αγαπημένες του Αμερικάνικου κοινού, καθώς έχει τα περισσότερα άλμπουμ που έχουν πουλήσει 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μόνο μία εβδομάδα. Έτσι και η επιστροφή της ήταν ένα σημαντικό γεγονός!

Η Taylor, λοιπόν, εδώ και καιρό άρχιζε να ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έδειχναν μία αλλαγή μετά τις σκοτεινές εικόνες που είχαν γεμίσει τη σελίδα της λόγω του reputation. Και οι φαν της είχαν ξετρελαθεί!

Μέτραγα τα πάντα! Από τα πόσα λουλούδια έχει η μπλούζα της, μέχρι τις τρύπες στον φράχτη!

Τελικά, η Taylor Swift δεν τους απογοήτευσε, καθώς στις 13 Απριλίου ανέβασε ένα ρολόι που μετρούσε αντίστροφα για τις 26 Απριλίου! Όπου και έφτασε η μεγάλη στιγμή!

Η Taylor κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι που αποτελεί μία συνεργασία με τον frontman των Panic! at the Disco! Το τραγούδι έχει τίτλο “ME!” και είναι ότι πιο pop έχεις ακούσει τον τελευταίο καιρό!

Μέσα σε 24 ώρες το βίντεο κλιπ του τραγουδιού συγκέντρωσε 65,2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube κάνοντας ρεκόρ προβολών για μουσικό βίντεο από solo καλλιτέχνη. Επίσης, είναι το no1 τραγούδι στα iTunes σε πολλές χώρες!

Το φαντασμαγορικό βίντεο κλιπ έχει πολλά στοιχεία από διάσημα μιούζικαλ και είναι ένα χρωματιστό υπερθέαμα που θα θέλεις να δεις και να ξανάδεις. Επίσης, η ίδια δήλωσε ότι έχει πολλά στοιχεία για το νέο της άλμπουμ και το επόμενο single!

Δεν μπορώ να περιμένω!

Η Taylor Swift ήρθε πιο pop από ποτέ. Έβγαλε από πάνω της τη “φήμη” της (reputation) και ήρθε να πάρει πάλι τον θρόνο της!

Προσοχή! Μην ακούσεις το τραγούδι γιατί θα σου κολλήσει και θα το τραγουδάς παντού!

Δες επίσης: Η Taylor Swift έκανε την απόλυτη έκπληξη σε φαν της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;