Πρωτομαγιά 2019: Απεργίες στα ΜΜΜ – Δείτε πώς θα κινηθούν!

Από neolaia.gr Team 30 Απριλίου 2019

Δες πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά 2019!

Η Πρωτομαγιά 2019 φαίνεται ότι θα έχει δυσκολίες στις μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής θα γίνουν με δυσκολία. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συμμετέχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις και οι κινήσεις των μέσων θα είναι περιορισμένες!

Πιο συγκεκριμένα, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) έχουν προαναγγείλει 24ωρη απεργία και, έτσι, δε θα εκτελούν κανένα δρομολόγιο την Τετάρτη, ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Σε ότι έχει να κάνει με το μετρό, οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09:00 το πρωί της Πρωτομαγιάς. Στη συνέχεια, δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 10′ λεπτά ως τις 17:00 και στη συνέχεια κάθε τέταρτο (ανά 15′) ως τη λήξη της βάρδιας.

Δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο στη γραμμή 3 του Μετρό δε θα πραγματοποιούνται, καθώς οι συρμοί δε θα κινούνται μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου όλη την ημέρα, λόγω της 24ωρης απεργίας του Προαστιακού. Αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηρόδρομου την Πρωτομαγιά 2019!

Τέλος, οι συρμοί του Τραμ θα κινούνται την ημέρα αυτή με τα δρομολόγια να είναι προγραμματισμένα να αναχωρούν ανά 20′ λεπτά.

Οπότε, αν θέλεις να πας κάπου πρέπει να κοιτάξεις τα δρομολόγια και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείς!

Δες ακόμα: Εργατική Πρωτομαγιά: Η ημέρα που πρέπει να θυμάσαι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486