3 λόγοι που η σύντροφός σου μπορεί να πει «όχι» στο σεξ!

Από neolaia.gr Team 1 Μαΐου 2019

Εκτός από τον πονοκέφαλο!

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, το άρθρο αυτό είναι χιουμοριστικό και μιλάει για την άρνηση μιας γυναίκας στο σεξ με τον σύντροφό της.

Αφού το ξεκαθαρίσαμε πάμε να δούμε τους λόγους που η κοπέλα σου μπορεί να σου πει όχι στο σεξ!

1. Δεν έχει κάνει αποτρίχωση.

Μπορεί η ριζική αποτρίχωση να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, ωστόσο έχουμε μείνει και μερικές εδώ έξω που ακόμα κρατάμε τα τελευταία οχυρά, το «Ξυράφι» και το «Κερί».

Αν λοιπόν η κοπέλα σου δεν έχει προλάβει να κάνει αποτρίχωση και δε θέλει να δεις τη «φυσική της ομορφιά», είναι πολύ πιθανόν να πει όχι στα πονηρά σου σχέδια.

2. Βιάζεσαι

Οι άνδρες έχετε μια κακή συνήθεια να θεωρείται πως επειδή είστε ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι για ερωτική επαφή, είναι και η σύντροφός σας.

Οπότε επισπέδευτε τη διαδικασία με αποτέλεσμα η απόλαυση της γυναίκας να μετριάζετε, αν όχι να παραμένει ανύπαρκτη.

Μία, δύο, τρεις… Τι να κάνει κι αυτή η δύσμοιρη; Την έχει μυριστεί τη δουλειά και σας λέει ένα περήφανο όχι, μπας και μάθετε το μάθημά σας.

3. Σκέφτεται άλλα πράγματα

Άκου τώρα να δεις… Αυτό συνδέεται και με το από πάνω!

Η σύντροφός σου, πιθανότατα θέλει να κάνει άλλα πράγματα τη στιγμή που σου ξύπνησε το ερωτικό πάθος. Μπορεί φερ’ ειπείν να θέλει να λιώσει με σειρές, να βγάλει τα φρύδια της, να διαβάσει ένα βιβλίο βρε αδελφέ.

Κι αυτό ισχύει κυρίως για τις μακροχρόνιες σχέσεις… Δεν έχει να κάνει με το αν δεν της ξυπνάς το πάθος. Όχι, καθόλου! Απλά όταν δεν είσαι στην αρχή μιας σχέσης, που το σεξ κρύβεται πίσω από όλες τις λέξεις, ΤΣΟΥΠ, μπαίνει στη μέση η πραγματικότητα.

Αυτό δε σημαίνει ότι σταματά το σεξ, αλλά ότι πρέπει να βρεις καινούριους τρόπους (κι εσύ κι εκείνη) να ανανεώσεται το παιχνίδι σας.

Δες κι αυτό: Μόλις έμαθα τον λόγο που οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ