Το λάθος που κάνουμε όλοι όταν πρασπαθούμε να χάσουμε κιλά!
Και τα αποτελέσματα είναι δραματικά...

Όλοι μας έχουμε προσπαθήσει κάποια στιγμή να χάσουμε μερικά κιλά. Είτε γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, είτε για λόγους αισθητικής, είτε για λόγους υγείας. Εκτός ας είσαι κανένας από αυτούς τους σιχαμένους που τρώνε και τα σοβατεπιά και δεν παίρνουν γραμμάριο. Σε αυτήν την περίπτωση, φύγε. Αυτό το άρθρο δεν είναι για εσένα.

Εμείς οι υπόλοιποι ξέρουμε ότι ο δρόμος για την απώλεια βάρους είναι ανηφορικός και δύσβατος… Ειδικά όταν κάνουμε το ολέθριο λάθος… Να ακούσουμε τους άλλους.

Τα κιλά και το σώμα μας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Όχι μόνο γιατί η εμφάνιση μας δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από την πάρτη μας, αλλά και γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Κι έτσι παίρνοντας διαίτες και γιατροσόφια από φίλους, συγγενείς και συναδέλφους που έκαναν την τάδε ή τη δείνα δίαιτα και “σώθηκαν”, καταλήγουμε ή στο να κάνουμε μια τρύπα στο νερό, ή ακόμα και να βάλουμε κιλά γιατί μπλοκάρουμε τον μεταβολισμό μας.

Μόνο ένας διατροφολός, που θα μας βγάλει ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στις ανάγκες μας, μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει. Οπότε επένδυσε κάποια χρήματα σ’ αυτό. Και μπορώ να σου εγγυηθώ, πως δε θα μετανιώσεις ούτε σεντ!

Δες κι αυτό: 14 ηθοποιοί που άλλαξαν ριζικά το βάρος τους για έναν ρόλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;