6 πράγματα που αναζητούν οι άντρες σε κάθε σχέση!
Πολλές φορές οι άντρες ζητάνε πολλά παραπάνω από μία σχέση!

Οι άντρες στις σχέσεις ζητούν περισσότερα από τις γυναίκες. Μπορεί να θεωρείται το δυνατό φύλο, αλλά έχει ανάγκη την αγάπη, την αποδοχή και την ενθάρρυνση!

Μάλλον, δεν είναι και τόσο δυνατός τελικά!

Για αυτά σου έχω συγκεντρώσει τα πράγματα που χρειάζεται ο κάθε άντρας από μία σχέση.

1. Έπαινο και αποδοχή

Ο άντρας σε μία σχέση θέλει να ακούει καλά λόγια από την κοπέλα που έχει δίπλα του. Θέλει να τον αποδέχεται για αυτό που είναι και να του λέει πόσο καλός είναι σε όλα. Τι να κάνουμε; Ο εγωισμός τους είναι μεγάλος!

2. Σεβασμό

Ο σεβασμός στους άντρες είναι κάτι σαν την αγάπη. Όταν νιώθουν ότι τον έχουν χάσει είναι λες και τους έχεις τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια τους.

3. Συναισθηματική οικειότητα

Μπορεί να νομίζεις ότι οι άντρες δεν το χρειάζονται αυτό. Ότι θέλουν περισσότερο τη σαρκική επαφή. Αλλά κάνεις λάθος. Θέλουν να νιώσουν αγάπη και να δώσουν!

4. Χώρο και χρόνο

Να πάμε για μία μπύρα με τους φίλους τους. Να δούνε ένα ματς στην τηλεόραση μόνοι τους. Δυστυχώς, όσο χρόνο και να περνάς μαζί του, πάντα θα θέλει τον χώρο του. Οπότε, δώστου τον!

5. Ασφάλεια

Θέλουν να νιώθουν ασφαλής και να μη χρειάζεται να προσπαθούν συνέχεια. Καλό είναι μία στο τόσο να τους βγάζεις από αυτή τη γωνία, αλλά κάποιες φορές τη χρειάζονται την ασφάλεια.

6. Αγκαλίτσες και χαδάκια

Μπορεί να νομίζεις ότι οι άντρες είναι πιο σκληροί, αλλά λατρεύουν όλα αυτά που κατηγορούν! Μπορεί να μη τα ζητάνε, αλλά σίγουρα τα θέλουν.

Δες ακόμα: 9 πράγματα σε μία σχέση που είναι πιο σημαντικά από το σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;