Eurovision 2019: Αυτή τη χώρα ανέδειξαν νικήτρια τα φαν κλαμπ του διαγωνισμού!
Οι φαν μίλησαν! Αυτός είναι ο νικητής που θέλουν για τη Eurovision 2019!

H Eurovision 2019 έχει μπει σε τελική ευθεία με τις αποστολές από τις διάφορες χώρες να πηγαίνουν στο Τελ Αβίβ για να κάνουν τις πρόβες τους. Έτσι και τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού δίνουν και παίρνουν!

Σειρά είχαν οι φαν του διαγωνισμού για να αποφασίσουν ποιο τραγούδι θα είναι για αυτούς το νικητήριο. Βλέπεις, η Eurovision έχει φανατικούς φαν που κάθε χρόνο ψηφίζουν ποιο τραγούδι πιστεύουν ότι θα κερδίσει πριν καν δουν τις πρόβες από τις διάφορες χώρες.

Για αρχή, να σου πούμε ότι η Eurovision 2019 θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου με τον Α’ ημιτελικό, όπου θα δούμε να διαγωνίζονται τόσο η Ελλάδα, με την Κατερίνα Ντούσκα, όσο και η Κύπρος, με την Τάμτα. Ενώ, ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου!

Η φετινή διοργάνωση, σύμφωνα με τα στοιχήματα, φαίνεται να έχει φαβορί. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός μεγάλος και είναι πολύ πιθανό να δούμε αρκετές ανατροπές.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, καθένα από τα επίσημα φαν κλαμπ έδωσε τη δική του ψηφοφορία για τις συμμετοχές της Eurovision 2019. Η βαθμολογία των επίσημων φαν κλαμπ που είναι γύρω στα 42, γίνεται όπως και στη βραδιά του τελικού της διοργάνωσης. Με τα 12άρια και τις υπόλοιπες βαθμολογίες κάθε φαν κλαμπ να δείχνουν τον μεγάλο νικητή!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους φαν της διοργάνωσης μεγάλος νικητής για φέτος θα είναι ο εκπρόσωπος της Ιταλίας, Μαχμούντ, και το τραγούδι του Soldi. Ενώ, σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται η Ελβετία και η Ολλανδία, που συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα κομμάτι δε ξεχώρισε με τεράστια διαφορά από τα υπόλοιπα. Μάλιστα, η διαφορά μεταξύ της πρώτης Ιταλίας και της τρίτης Ολλανδίας είναι μόλις 10 βαθμοί.

Σε ότι έχει να κάνει με τα δικά μας τώρα. Η Τάμτα και το “Replay” βρίσκονται μέσα στην πρώτη πεντάδα, και φαίνεται να έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα το κομμάτι από τους φαν. Ενώ, η Κατερίνα Ντούσκα κατάφερε να πάρει τη 10η θέση στην ψηφοφορία!

Από ότι φαίνεται όλα θα κριθούν από τη σκηνική παρουσία!

Τα OGAEE, έτσι όπως αποκαλούνται τα φαν κλαμπ της Eurovision είχαν προβλέψει με ακρίβεια τη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, Νέτα, δίνοντας την πρώτη στην αντίστοιχη ψηφοφορία πέρσι. Παρόλα αυτά, πολλές φορές οι φαν έχουν δώσει μεγαλύτερες θέσεις σε κομμάτια και χώρες που τελικά δεν τα πήγαν και τόσο καλά!

Άκουσε το κομμάτι που οι φαν ψήφισαν για να κερδίσει στη Eurovision 2019!

Δες επίσης: Eurovision 2019: Ανατροπή στα προγνωστικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;