Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά;
Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, ανεξαρτήτως ζωδίου, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν εκδίκηση.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη συνέχεια: Άλλοι ανταποδίδουν στα ίσα ή και με τόκο, έστω και μετά από πολύ καιρό. Άλλοι θα ήθελαν να εκδικηθούν, αλλά δεν το κάνουν και καταλήγουν απλώς να… βράζουν στο ζουμί τους. Και άλλοι απλώς το αφήνουν να περάσει. Παίζει κάποιο ρόλο το ζώδιο σε αυτές τις αντιδράσεις;

Σύμφωνα με την αστρολογία, ναι. Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θεωρούνται «πρωταθλητές» των ζωδίων στην εκδίκηση. Όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Λέοντες δεν πάνε πίσω. Ούτε βέβαια οι κτητικοί Ταύροι ή οι επιφανειακά άκακοι Ιχθείς. Δεν έμειναν και πολλοί απ’ έξω, έτσι; Στο κάτω κάτω, όλα τα ζώδια, αν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι, πέρα από το ζώδιο, έχει σημασία και η θέση του πλανήτη Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο κάποιου, όπως το να βρίσκεται για παράδειγμα σε κάποιο από τα προαναφερθέντα «εκδικητικά» ζώδια ή να σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα .Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά για το κάθε ζώδιο σε ποιο βαθμό θα ξεπληρώσει κάτι κακό που θα του κάνουν.

Διάβασε τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου εδώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
'
59 - 54
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;