4 πράγματα που θα ήθελες να σου είχε πει κάποιος για την πρώτη σου δουλειά!
Θα ήθελες κάποιος να σου είχε δώσει μερικές συμβουλές παραπάνω για την πρώτη σου δουλειά!

Η πρώτη σου δουλειά είναι μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία. Είναι τότε που έρχεσαι για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα του επαγγέλματος που θέλεις να ακολουθήσεις.

Η περίοδος που θα δουλέψεις στην πρώτη σου δουλειά είναι μία περίοδος που θα ανακαλύψεις πολλά πράγματα, θα μάθεις άλλα τόσα και θα δεις ότι όσα έμαθες στο πανεπιστήμιο δεν εφαρμόζονται 100% και στη δουλειά σου! Αλλά τι να κάνουμε; Πρέπει να σπουδάσεις!

Εκτός από όλα τα παραπάνω θα μάθεις και κάποια πράγματα που θα ήθελες να σου είχε πει κάποιος πριν. Βλέπεις, δεν έχεις μάθει ακόμη πώς κινείται η αγορά εργασίας και θα ήθελες κάποιες συμβουλές!

Για αυτό δες αυτά τα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις λίγο νωρίτερα την πραγματικότητα που θα συναντήσεις στην πρώτη σου δουλειά!

1. Θα πληρωθείς λιγότερα από όσα δουλεύεις

Είναι η πρώτη σου δουλειά! Δε ξέρεις πόσα πρέπει να ζητήσεις γιατί δε ξέρεις ακριβώς τις απαιτήσεις και το πόσο μπορείς εσύ να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Έτσι, συμβιβάζεσαι για λιγότερα λεφτά για να μαζέψεις την εμπειρία και να χτίσεις τις σχέσεις που απαιτούνται για να ανέλθεις και οικονομικά και επαγγελματικά.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;