Eurovision 2019: Δείτε την πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα!
Οι πρόβες για τη Eurovision 2019 ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο και έχουμε τα πρώτα πλάνα!

Η Eurovision 2019 πλησιάζει, με τους δύο ημιτελικούς να έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, οι αποστολές των χωρών που θα συμμετέχουν στον Α’ ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού, ανέβηκαν στη σκηνή του Τελ Αβίβ το σαββατοκύριακο για να κάνουν τις πρώτες τους πρόβες!

Ανάμεσα στις αποστολές αυτές ήταν και η δικής μας, αλλά και της Κύπρου. Οπότε, πήραμε και την πρώτη γεύση από το πώς θα εμφανιστούν η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision!

Οι πρόβες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου με την Τάμτα να ανεβαίνει πρώτη στη σκηνή. Το “Replay” φαίνεται να έχει κερδίσει τους φαν της Eurovision 2019 και η Τάμτα φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα. Η εμφάνισή της, όμως, μπορεί να της δώσει και θέση πολύ πιο ψηλά.

Σύμφωνα με ανταπόκριση του Ogae Greece από το Τελ Αβίβ, η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή φορώντας μαύρο σακάκι και μαύρες μπότες, που καλύπτουν σχεδόν όλο της το πόδι. Πλαισιώνεται από 4 χορευτές, που επίσης φοράνε μαύρα ρούχα και μαύρα καπέλα. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού οι χορευτές βγάζουν το σακάκι που φοράει και εκείνη μένει με ένα φόρεμα κοντό, με ασημί κρόσσια/κρυστάλλους.

Σε όλο το τραγούδι υπάρχει χορογραφία και κάποιες κινήσεις είναι παρόμοιες με αυτές στο βίντεο κλιπ. Γύρω από την Τάμτα υπάρχουν 6 κολώνες φωτισμένες σε άσπρο χρώμα που κατά τη διάρκεια του τραγουδιού τις διαπερνούν μπλε γραμμές. Ανάμεσά τους εμφανίζονται οι χορευτές που την πλαισιώνουν.

Τα γραφικά στην LED οθόνη είναι κυρίως γραμμικά σχέδια σε κόκκινο, άσπρο και μοβ χρωματισμό τα οποία ξεκινούν από την οθόνη πίσω και συνεχίζουν και στο πάτωμα.

Η εμφάνισή της στην πρόβα φάνηκε να ικανοποίησε τους πάντες, παρόλο που δεν είδαμε μεγάλη διαφορά στη θέση που καταλαμβάνει στον τελικό σύμφωνα με τα προγνωστικά. Μάλλον, περιμένουν να δουν και τις πρόβες των άλλως αποστολών για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Δες αποσπάσματα από την πρώτη πρόβα της Τάμτα!

Την Κυριακή ήρθε και η ώρα της Κατερίνας Ντούσκα και της ελληνικής αποστολής να ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2019 και να πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα! Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, έγινε η πρόβα.

Όλα πήγαν μια χαρά στην τεχνική πρόβα και η ελληνική αποστολή πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση!

Η Κατερίνα Ντούσκα ήτα ντυμένη σε γήινα χρώματα με μια σειρά από μαργαριτάρια να είναι πλεγμένη στα μαλλιά της, μαζί με τις 5 κοπέλες που την πλαισίωσαν. Μάλιστα, εφάρμοσαν την τεχνική ταμπλό βιβάν για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision.

Η τεχνική αυτή έχει να κάνει με την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, που δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα!

Οι τρεις κοπέλες στα φωνητικά φορούν φορέματα κίτρινης απόχρωσης με μανίκια τα οποία είναι φαρδιά και συνέχεια του κυρίως φορέματος τους σαν φτερά όταν ξεδιπλώνονται. Υπάρχουν τρεις χορογραφίες, σαν παράλληλες δράσεις και πρόκειται για μια ιδιαίτερη κινησιολογική προσέγγιση του κομματιού. Δύο από τις χορεύτριες κρατούν ξίφη, τα οποία είδαμε και στο επίσημο βίντεο κλιπ του Better Love.

Η ερμηνεία ξεκινάει με την Κατερίνα να στέκεται πάνω σε μια βάση που μοιάζει με μια αρχαία ελληνική κρήνη. Υπάρχουν δύο χορευτές με σπαθιά σε κάθε χέρι στο πλάι και τρεις χορευτές που κάθονται στο μπροστινό μέρος.

Στην συνέχεια, αυτό γυρίζει για να αποκαλύψει έναν τοίχο λουλουδιών, ο οποίος γίνεται ένα με τα λουλούδια που ανοίγουν στην LED οθόνη. Οι δύο χορεύτριες με τα σπαθιά εκτελούν συγχρονισμένες χορευτικές κινήσεις, ενώ οι άλλες τρεις αλληλεπιδρούν με τη ερμηνεία του τραγουδιού, ξαπλωμένοι στο LED δάπεδο.

Μία διαφορετική και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ετοιμάζει η Κατερίνα Ντούσκα για το κομμάτι της “Better Love” και δεν μπορούμε να περιμένουμε να τη δούμε.

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες επίσης: Eurovision 2019: Αυτά είναι τα μέλη της ελληνικής επιτροπής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;