Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Ταύρο - 5 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Μία νέα ευκαιρία ή νέες γνωριμίες και επαφές, θα βοηθήσουν ιδιαίτερα, τα μελλοντικά σας σχέδια, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κινήσεις σημαντικές. Οι πρωτοβουλίες θα σας ανήκουν και θα πρέπει να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Ίσως φανείτε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά μπορείτε να γίνετε οι πρωταγωνιστές κάτω από ένα βήμα που θα έχει για σας ένα αρχηγικό προφίλ. Αρκεί να είστε καταρτισμένοι και να βασιστείτε στις εμπειρίες σας, παίρνοντας τα σωστά μαθήματα από αυτές. Αν η εργασία σας έχει σχέση με γραφή ή εμπόριο, θα είναι απαραίτητο να καινοτομήσετε και να εκπλήξετε.

Η Νέα Σελήνη σας αφήνει την ζεστασιά στις φιλικές σχέσεις και θα είναι εύκολο να βρείτε άτομα που θα ενθαρρύνουν τους στόχους σας. Οι φίλοι φαίνονται σταθεροί και χορηγούν την βοήθεια που θα σας κάνει να προχωρήσετε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες μέσα από αυτούς.

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, κυρίως αν το συνδυάσετε με μία επιμόρφωση. Αν πάλι δεν έχετε ικανότητα με την τεχνολογία, θα είναι αυτή η περίοδος κατάλληλη για σπουδές, σεμινάρια, ή κάποια ανάδειξη των ταλέντων σας. Η γνώση αν δεν είναι επαρκής, προφανώς θα σκεφθείτε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας ωφελήσει. Αλλά μην πάρετε παρορμητικά αποφάσεις. Σε νομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να κινηθείτε πιο αποφασιστικά αυτή την εποχή.

Σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις. Αν μάλιστα η ενασχόλησή σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που είναι νέα, είναι πολύ πιθανόν να γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντός τους. Οργανώστε την ζωή σας με την συμπαράστασή τους, αλλά και τις όμορφες ιδέες τους. Θα σας μειώσουν αισθητά το άγχος των τελευταίων μηνών.

Η επανάκαμψη των οικονομικών σας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα από τώρα και στο εξής, αλλά μην βιάζεστε. Είναι σημαντικό να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί. Θα διαπιστώσετε πως όλα διορθώνονται.

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με μία θετική επιρροή η Νέα Σελήνη του μήνα προς το ζώδιό σας προσφέρει μία ανακούφιση στο άγχος που σας έχει κουράσει εδώ και μήνες, καθώς αρχίζει να μειώνεται πλέον. Αλλά άμεσα ίσως δεν θα αισθανθείτε την διαφορά. Καλό θα είναι να πιστέψετε όμως στις δυνάμεις σας και να φανείτε πιο αποφασιστικοί. Μπορείτε να τολμήσετε, γιατί για σας κάθε τολμηρό σχέδιο, δεν είναι αφελές ή ανούσιο. Σας δίνει ζωτικότητα και υγεία και μία ευκαιρία για να τολμήσετε όσα ονειρευτήκατε. Αν και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα στην περίπτωση που προχωράτε οργανωμένα.

Οι προσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται και θα γίνουν πιο θερμά τα συναισθήματα και πιο γενναιόδωρα. Το άγγιγμα θα είναι γεμάτο τρυφερότητα. Χαρείτε την σχέση σας, ή αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιείστε τις γνωριμίες αυτής της εποχής για να αποφασίσετε μία προσωπική δέσμευση.

Αν υπάρχει νομική υπόθεση σε εκκρεμότητα, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει ροή και θα προχωρήσετε στο θέμα αυτό με θετικές προδιαγραφές.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;