Ιωάννα Μπουρλόκα: Η ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της από το Master Chef!
Η Ιωάννα Μπουρλόκα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το Master Chef 2019!

Η Ιωάννα Μπουρλόκα ήταν μία από τις παίκτριες του Master Chef 2019 που είχαν ξεχωρίσει, αλλά, δυστυχώς, δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής. Η παίκτρια αποχώρησε από το Master Chef 2019 την Παρασκευή!

Η 33χρονη σεφ μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της με το κοινό που την αγάπησε μέσα από το Master Chef και έτσι έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Ιωάννα Μπουρλόκα, συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή της αυτή:

“Και κάπου εδώ τελειώνει για εμένα αυτό το παραμυθένιο ταξίδι μαγειρικής που ονομάζεται #masterchefgr

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή και όλους τους ανθρώπους που είναι οι αφανείς ήρωες αλλά χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε όλο αυτό το ωραίο αποτέλεσμα που βλέπουμε. Στο κανάλι #starchanneltv. Ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα @scontizas@chefkoutsopoulosleonidas@ioannidispanos.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με έσπρωξαν και πίστευαν σε εμένα!! ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και καπου εδω τελειωνει για εμενα αυτο το παραμυθένιο ταξιδι μαγειρικής που ονομάζεται #masterchefgr Ευχαριστω παρα πολυ ολους εσας που με στηρίξατε σε ολη την διάρκεια του διαγωνισμού, ενα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγη και ολους τους ανθρωπους που ειναι οι αφανείς ήρωες αλλα χωρις αυτους δεν θα υπήρχε ολο αυτο το ωραιο αποτελεσμα που βλεπουμε.στο καναλι #starchanneltv Ευχαριστω που πιστέψατε σε εμένα @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos ❤ Το μεγαλυτερο ευχαριστω το οφείλω στην οικογενεια μου και στους ανθρωπους που με έσπρωξαν και πίστευαν σε εμένα!! ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ! #teamioanna #teambourloka #teamioannidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bourloka (@ioannaloka) στις

Δες επίσης: Master Chef 2019: Όσα δεν ήξερες για τους 21 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;