7 πράγματα σε μία σχέση που δεν πρέπει να τα έχεις δεδομένα!

Από neolaia.gr Team 7 Μαΐου 2019

Τα καλά πράγματα σε μία σχέση δεν πρέπει ποτέ να τα έχουμε ως δεδομένα!

Σε μία σχέση ποτέ δεν πρέπει να έχεις τίποτα δεδομένα. Όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη και εσύ πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος.

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Μόλις, επαναπαυτείς μπορούν όλα να αλλάξουν!

Οπότε, σου έχω συγκεντρώσει κάποια πράγματα που δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένα στη σχέση σου!

1. Τα ραντεβού

Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορείτε να βγαίνετε ραντεβού συνέχεια. Αλλά, θα πρέπει να το προσπαθήσετε όσο περισσότερο γίνεται.

2. Το να σε ακούει ο άλλος

Μπορεί να έχει τα δικά του προβλήματα και να είναι χαμένος στις σκέψεις του. Πρέπει, όμως, να βρεις αυτή τη χρυσή τομή που θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία!

3. Δώρα

Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι δώρα! Κάποιοι, μάλιστα, δεν το έχουν καθόλου. Αυτό δε σημαίνει τίποτα για τη σχέση σου, όμως, αν σε όλους τους άλλους τομείς είστε εντάξει!

4. Ότι θα σου κάνει τις χάρες

Στην αρχή μπορεί να τις κάνει για να σε καλοπιάσει. Στη συνέχεια, όμως, αν δε βλέπει αντίκρισμα, δε θα συνεχίσει.

5. Η προσπάθεια

Για να προσπαθεί κάποιος για μία σχέση θέλει ένα κίνητρο. Και αυτό είναι να προσπαθεί και άλλος. Οπότε, μπορείς να καταλάβεις σε τι στάδιο βρίσκεται η σχέση σου από τη προσπάθεια που καταβάλει για να περάσει χρόνο μαζί σου και να σε δει.

6. Ότι θα μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συζήτηση και να μπορείς να βρεις λύση για τα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφό σου. Αλλά, κάποιες φορές το θεωρούμε δεδομένο και ξεχνάμε ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και να χαθεί η επικοινωνία.

7. Σεξ

Με τον καιρό και τη ρουτίνα το σεξ στη σχέση σου θα ελαττωθεί αισθητά. Στο χέρι σου είναι να κάνεις τον σύντροφό σου να θέλει τόσο συχνά, όσο και στην αρχή!

Δες επίσης: Οι 4 (καλύτεροι) λόγοι για να μην τα ξανά βρεις με τον πρώην σου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486