Αν ακούσεις πόσα παίρνει η Κιμ Καρντάσιαν για ένα post στο Instagram μάλλον θα κλάψεις!

Από neolaia.gr Team 7 Μαΐου 2019

Δεν καταπίνεται...

Εδώ και πολλά χρόνια η οικογένεια Καρντάσιαν έχει γίνει συνώνυμο του extravagant, ενώ φαίνεται ότι τα μέλη της δεν έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν το φως της δημοσιότητας για τα επόμενα χρόνια. Ίσα- ίσα, συνεχίζουν να μεγαλώνουν την αυτοκρατορία τους, αφού οι «διάδοχοι» που θα συνεχίσουν να αξιοποιούν την κληρονομιά της Κιμ Καρντάσιαν (ναι ας μη γελιόμαστε, από αυτή ξεκίνησαν όλα), είναι ήδη πολλοί.

Πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, που μέσα στα χρόνια έχει ξεκινήσει κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά, πέρα από το οικογενειακό τους ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» (εύκολο το χεις;), η καθεμιά τους έχει κι έναν λογαριασμό στο Instagram που μετρά εκατομμύρια followers από όλον τον κόσμο.

Όπως πολύ καλά ξέρουμε, το Instagram είναι μία πλατφόρμα που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για να διαφημίσει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, μέσω ανθρώπων επιρροής (των γνωστών influencers). Κι αν δεν μπορούν οι Καρντάσιανς να επηρεάσουν τις ορδές των θαυμαστών τους, τότε ποιος μπορεί;

Η αλήθεια είναι πως είχα στο μυαλό μου ότι η Κιμ θα έπαιρνε μια βαρβάτη αμοιβή για να διαφημίσει ένα προϊόν μέσω του Instagram της, αλλά όπως και να ‘χει, όταν ακούς ότι για ένα απλό post στο προφίλ της, η πληρωμή της κυμαίνεται περίπου στις 300.000 – 500.000 δολάρια, ένα εγκεφαλικό το παθαίνεις.

Μάλιστα είναι κλασική πια η ιστορία που η ίδια έχει μοιραστεί σε συνέντευξή της… Μία εταιρεία ρούχων την είχε προσεγγίσει για να τους κάνει διαφήμιση και της είχε προσφέρει 1.000.000 δολάρια γι’ αυτό. Η υπεράνω Κιμ αρνήθηκε, γιατί υποστήριξε πως τα ρούχα ήταν μία κακή απομίμηση των Yeezy (της σειράς ρούχων του συζύγου, Kanye West). Λίγες μέρες μετά, έλαβε μια ανθοδέσμη με έναν φάκελο. Μέσα στον φάκελο είχε μία επιταγή του ενός εκατομμυρίου από τον Kanye, που της έγραφε «Σε ευχαριστώ που πάντα με στηρίζεις».

Ναι… Κι εγώ αυτό το ονομάζω «ΔΩΡΟ».

Δες κι αυτό: Κι όμως υπάρχει ένα σημείο στο οποίο η Κιμ δεν έχει κάνει πλαστική!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486