7 πράγματα που κάνουν μία σχέση πραγματικά χαρούμενη!

Από neolaia.gr Team 8 Μαΐου 2019

Το καλύτερο κομμάτι μίας σχέσης είναι τα πράγματα αυτά!

Το να είσαι σε μία σχέση είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πράγμα! Έχεις κάποιον δίπλα σου, όποτε τον χρειαστείς. Μοιράζεσαι μαζί του διάφορα πράγματα και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Πολλές φορές, όμως, σε μία σχέση παίρνουμε πολλά πράγματα δεδομένα και δεν καθόμαστε λίγο να τα εκτιμήσουμε. Ξέρεις, να σταματήσουμε, να πάρουμε μία ανάσα και να χαρούμε που έχουμε μία τόσο δυνατή σχέση!

Για αυτό σου έχω μία λίστα με τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να σου προσφέρει μία σχέση!

1. Οι μέρες που βαριέσαι

Αυτές οι μέρες που δε θέλεις με τίποτα να σηκωθείς από το κρεβάτι! Αλλά, αφού είσαι σε σχέση θα έχεις κάποιον εκεί, απλά για να πείτε δύο κουβέντες, να φάτε μαζί και να μην κάνετε τίποτα ΜΑΖΙ!

2. Η ζεστασιά που νιώθεις

Ένα συναίσθημα που σε κατακλύζει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο.

3. Μοιράζεσαι τη ζωή σου

Η ζωή σου μέσα σε μία σχέση αποκτάει καινούριο νόημα. Πλέον, τη μοιράζεσαι με κάποιον. Σε γνωρίζει από όλες σου τις πλευρές και δεν έχεις τίποτα να κρύψεις! Πραγματικά, είναι μία τελείως διαφορετική ζωή!

4. Η οικειότητα

Το να περνάς τόσες ώρες με κάποιον είναι κάτι που σε φέρνει τόσο κοντά και σε κάνει να νιώθεις τόσο οικεία. Είναι κάτι που δε θα άλλαζες με τίποτα στον κόσμο και δε θέλεις να το χάσεις.

5. Μιλάτε την ίδια γλώσσα

Είναι κάτι σαν συμπληρωματικό του από πάνω! Με την οικειότητα αναπτύσσεται και μία δική σας γλώσσα που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Με ένα βλέμμα, με μία κίνηση ο άλλος καταλαβαίνει, αμέσως, τι θέλεις να πεις ή να κάνεις!

6. Το να είσαι ο εαυτός σου

Είναι πολύ σημαντικό στη σχέση σου να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και ο άλλος να μη σε κρίνει. Να σε αποδέχεται με τα ελαττώματά σου και τα προτερήματά σου.

7. Κάποιος σε προσέχει

Και δεν είναι το ίδιο με το να σε προσέχουν οι γονείς σου. Νιώθεις πάντα ότι κάποιος θα σε προστατέψει, θα σε βοηθήσει όταν το χρειαστείς και θα σε κάνει να πας παρακάτω!

Δες ακόμα: Έρευνα: Ακόμα ένα ΑΚΡΑΙΟ εύρημα για τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ