Master Chef 2019: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχαιρετά τον Ζαχίρ με έναν μοναδικό τρόπο!
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχαιρετά τον Ζαχίρ από το Master Chef και μας κάνει να συγκινηθούμε!

Η χθεσινή αποχώρηση από το Master Chef 2019 ήταν άκρως συγκινητική! Ο Ζαχίρ Γιαβαρί ήταν ο παίκτης που αποχώρησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter.

Μετά την επεισοδιακή διαδικασία αποχώρησης, οι κριτές και ο pastry chef που είχε ετοιμάσει το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες, δοκίμασαν τα πιάτα και επέλεξαν τον παίκτη που έπρεπε να φύγει. Αυτός ήταν ο Ζαχίρ!

Ο διαγωνιζόμενος του Master Chef 2019 απέτυχε να στήσει το απαιτητικό γλυκό της δοκιμασίας! Βέβαια, ούτε οι άλλοι δύο τα κατάφεραν, οπότε όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Μετά την αποχώρηση του Ζαχίρ, όμως, είδαμε κάτι που δεν περιμέναμε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twittet.

Αν και δεν το συνηθίζει, ο διάσημος σεφ αποχαιρέτησε τον παίκτη του Master Chef! Ο σεφ και κριτής του διαγωνισμούς μαγειρικής έγραψε συγκεκριμένα:

“Ευχαριστούμε Ζαχιράκι… κρατάμε το χαμόγελο. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση πήρε αρκετά χιλιάδες likes. Δες την ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;