4 tips για τα βγάλεις πέρα με το διάβασμα!
Με αυτά τα tips θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με το διάβασμα που έχεις να κάνεις!

Ήρθε ο καιρός που πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να ριχτείς με τα μούτρα στο διάβασμα. Κάτι οι Πανελλήνιες 2019, κάτι οι Ενδοσχολικές Εξετάσεις 2019, κάτι η εξεταστική πρέπει να συγκεντρωθείς και αυτόν τον μήνα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Ένας μήνας είναι! Θα περάσει! Και μετά θα έχεις να κάνεις διακοπές και να ξεχαστείς τελείως!

Για να σε βοηθήσω, λοιπόν, με το διάβασμα που έχεις να κάνεις τις επόμενες μέρες σου έχω μερικά πολύ βοηθητικά tips! Πάμε να τα δούμε;

1. Φτιάξε πρόγραμμα

Κοίτα αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων! Δες την ύλη των μαθημάτων! Βρες αυτά που έχεις κενά ή πιστεύεις ότι θέλουν περισσότερο διάβασμα!

Τώρα είσαι έτοιμος να φτιάξεις ένα πρόγραμμα για το πώς θα διαβάζεις μέσα στη μέρα και πόσο. Σημαντικό είναι να αφήσεις χρόνο για διαλείμματα και για να ξεφεύγει το μυαλό σου από όλη αυτή την πίεση.

2. Δες παλιά θέματα

Όπου και να είσαι, ότι και να δίνεις θα υπάρχουν παλαιότερα θέματα. Αυτά θα σε βοηθήσουν και να δεις τι χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο στην επανάληψή σου, αλλά και που έχεις κενά και να τα συμπληρώσεις!

Πέρα από όλα αυτά τα παλιά θέματα είναι και ένας τρόπος εξέτασης. Μπορείς να βάλεις χρονόμετρο και να δεις αν θα καταφέρεις να τα απαντήσεις στον χρόνο που απαιτείται και χωρίς καμία βοήθεια!

3. Φάε καλά

Μία σωστή διατροφή βοηθάει και το μυαλό σου, αλλά και το σώμα σου. Οι εξετάσεις θέλουν ενέργεια και μόνο μία ισορροπημένη και καλή διατροφή μπορεί να σε βοηθήσει.

Μέσα από το καλό φαγητό θα έχεις και την πνευματική διαύγεια, αλλά και τη δύναμη για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις!

4. Κάνε γυμναστική

Τόσες ώρες πάνω από έναν υπολογιστή ή ένα βιβλίο είναι αρκετό για να πιαστείς και να μην μπορείς να κουνηθείς! Επίσης, η γυμναστική θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς  και να ξεδώσεις από το πολύ διάβασμα και την πίεση!

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι νους υγιής εν σώματι υγιεί!

Δες επίσης: 5 τρόποι για να καταφέρεις να συγκεντρωθείς όταν έχεις διάβασμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;