Τα 6 καλύτερα πολιτικά θρίλερ που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!
Τι περιμένεις; Πήγαινε να δεις ένα από αυτά ΤΩΡΑ!

Μπαίνουμε για τα καλά στον προεκλογικό αγώνα και αυτό θα συνεχίσει μέχρι και την εβδομάδα πριν να στηθούν οι κάλπες για τις Εκλογές 2019. Για να ξεφύγεις λίγο από τις καθημερινές συζητήσεις και τα άρθρα για την πολιτική σκηνή της χώρας μπορείς να βάλεις να δεις κάποια ταινία!

Για να μην παρεκκλίνεις, όμως, πολύ από το πνεύμα των ημερών αυτών, μπορείς να επιλέξεις ένα πολιτικό θρίλερ. Αυτές οι ταινίες παίρνουν ένα πολιτικό σκάνδαλο ή κάποιο μείζον πολιτικό θέμα και το πάνε στα λογικά του άκρα δίνοντας μας ταινίες αγωνίας που έχουν βγει από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων!

Κάποιες μπορεί να ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας, οπότε, μη νομίζεις ότι το “βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα” είναι το ίδιο με το είναι πραγματικά γεγονότα!

1. Vice

Η ταινία που μετέτρεψε τον Christian Bale σε Dick Cheney! Το πολιτικό αυτό θρίλερ ασχολείται με μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της αμερικάνικης πολιτικής σκηνής έχοντας έντονο και το στοιχείο της κωμωδίας. Μπορεί να μην είναι μία εύκολη ταινία για να την ευχαριστηθούν όλοι, αλλά οι κεντρικές ερμηνείες του Bale και της Amy Adams αξίζουν την ώρα σου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
 1