Τα 6 καλύτερα πολιτικά θρίλερ που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!

Από neolaia.gr Team 9 Μαΐου 2019

Τι περιμένεις; Πήγαινε να δεις ένα από αυτά ΤΩΡΑ!

Μπαίνουμε για τα καλά στον προεκλογικό αγώνα και αυτό θα συνεχίσει μέχρι και την εβδομάδα πριν να στηθούν οι κάλπες για τις Εκλογές 2019. Για να ξεφύγεις λίγο από τις καθημερινές συζητήσεις και τα άρθρα για την πολιτική σκηνή της χώρας μπορείς να βάλεις να δεις κάποια ταινία!

Για να μην παρεκκλίνεις, όμως, πολύ από το πνεύμα των ημερών αυτών, μπορείς να επιλέξεις ένα πολιτικό θρίλερ. Αυτές οι ταινίες παίρνουν ένα πολιτικό σκάνδαλο ή κάποιο μείζον πολιτικό θέμα και το πάνε στα λογικά του άκρα δίνοντας μας ταινίες αγωνίας που έχουν βγει από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων!

Κάποιες μπορεί να ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας, οπότε, μη νομίζεις ότι το «βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα» είναι το ίδιο με το είναι πραγματικά γεγονότα!

1. Vice

Η ταινία που μετέτρεψε τον Christian Bale σε Dick Cheney! Το πολιτικό αυτό θρίλερ ασχολείται με μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της αμερικάνικης πολιτικής σκηνής έχοντας έντονο και το στοιχείο της κωμωδίας. Μπορεί να μην είναι μία εύκολη ταινία για να την ευχαριστηθούν όλοι, αλλά οι κεντρικές ερμηνείες του Bale και της Amy Adams αξίζουν την ώρα σου.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486