Champions League: Πότε είναι ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης;
Η φετινή διοργάνωση του Champions League πλησιάζει στον μεγάλο τελικό!

To Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία. Μετά τους δύο ημιτελικού η Λίβερπουλ και η Τότεναμ θα αναμετρηθούν για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου στη Μαδρίτη!

Η Λίβερπουλ, παρόλο που είχε χάσει την πρώτη της μάχη απέναντι στην Barcelona, κατάφερε κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Σε έναν ανεπανάληπτο αγώνα κατάφερε να κερδίσει με 4 – 0 την Barca του Μέσι και να ανατρέψει τα πάντα!

Ενώ, η Τότεναμ παρότι έχανε με συνολικό σκορ 3 – 0 κατάφερε να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση λίγο πριν λήξει το ματς. Οπότε, η Τότεναμ μπαίνει δυναμικά στον μεγάλο τελικό του Champions League!

Ο μεγάλος τελικός του Champions League, λοιπόν, θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο στάδιο “Μετροπολιτάνο” της Μαδρίτης.

Και αφού και οι δύο ομάδες είναι από την Αγγλία, περίμενε αρκετούς Άγγλους οπαδούς να εμφανιστούν στην Μαδρίτη για να δουν το παιχνίδι από κοντά!

Όμως, οι επιτυχίες των αγγλικών ομάδων δε σταματάνε εδώ! Και στο Europa League φαίνεται να έχουν το προβάδισμα δύο ομάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Άρσεναλ και η Τσέλσι φαίνεται να περνάνε άνετα στον τελικό του Europa League στο Μπακού.

Οι “κανονιέρηδες” έχουν καταφέρει να επικρατήσουν με 3 – 1 έναντι της Βαλένθια στο Λονδίνο και η Τσέλσι έχει αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλία από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 1 – 1!

Αν καταφέρουν οι Άγγλοι να έχουν 4 ομάδες στους τελικούς των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, θα κάνουν ένα ρεκόρ που δεν έχει γίνει ξανά. Και θα είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί και πάλι!

Οπότε, περιμένουμε να δούμε το ποιες ομάδες θα περάσουν στον τελικό του Europa League. Μέχρι, τότε μπορείς να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τον τελικό του Champions League!

Δες ακόμα: Champions League: Ποιες ομάδες θα πάρουν πρώτες το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;