Met Gala 2019: Αυτός είναι ο λόγος που η Khloe Kardashian δεν έλαβε πρόσκληση!
Γιατί Khloe δεν πήγες στο Met Gala 2019;

Το Met Gala 2019 πραγματοποιήθηκε και έφερε την camp αισθητική σε ένα κόκκινο χαλί που κάθε χρόνο τραβάει τα βλέμματα όλου του κόσμου. Είδαμε αρκετούς διάσημους από τη Lady Gaga μέχρι και την οικογένεια Kardashian, που έκλεψε και τις εντυπώσεις!

Όμως, δεν έλειπε κάποια από την οικογένεια ή εμένα μου φαίνεται;

Την περασμένη Δευτέρα, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το Met Gala 2019 στο οποίο περπάτησε σχεδόν όλη η βιομηχανία του θεάματος και της μόδας. Κάθε χρόνο το Gala έχει ένα κεντρικό θέμα και φέτος ήταν το camp.

Αυτό που δεν ήξερες, όμως, είναι ότι για να περπατήσεις στο χαλί αυτό πρέπει να έχεις λάβει προσωπικά πρόσκληση από την Άννα Γουίντουρ, που είναι εκδότρια της Vogue από το 2013! Έτσι, κάθε χρόνο διάσημοι λαμβάνουν τις προσκλήσεις τους και το θέμα του Gala για να προετοιμαστούν κατάλληλα!

Μέσα σε αυτούς τους καλεσμένους ήταν και σύσσωμη η οικογένεια Kardashian. Ή μήπως όχι;

Βλέπεις πολλοί είδαν ότι η Khloe Kardashian και η Kourtney δεν ήταν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στο κόκκινο χαλί. Και αυτό  σχολιάστηκε αρκετά!

Σε ότι έχει να κάνει με την Kourtney, η απουσία της από το event είχε να κάνει με το ότι βρισκόταν σε διακοπές με τον πρώην σύζυγο της και τα παιδιά τους! Το ζουμί βρίσκεται στο γιατί έλειπε η Khloe!

Βλέπεις, η Khloe δεν πήγε γιατί απλά δεν ήταν προσκεκλημένη!

Όπως έγραψε το mirror.co.uk η Άννα Γουίντουρ δεν έβαλε την Khloe Kardashian στη λίστα των καλεσμένων, καθώς τη θεωρεί Β’ κατηγορίας και όχι τόσο διάσημη για να περπατήσει στο Met Gala! Άουτς!

Αυτό ήταν λίγο κακό Άννα! Αλλά, εσύ ξέρεις καλύτερα!

Δες ακόμα: Met Gala 2019: Όλες οι extravagant εμφανίσεις που είδαμε χτες το βράδυ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
73 - 77
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;